”Commercieel succes is geen status quo – je moet in beweging blijven.”

Bart de Vuijst, Partner BusinessBuilding

Succes is de ideale mix van de juiste strategie, met de juiste mensen, focus en energie en excellente executie. Bart zijn ervaring, in combinatie met zijn expertise en drive, en de bewezen methodes van Business Building staan garant voor een blijvende verbetering van de commerciële resultaten uw organisatie.

Expertisegebieden

  • Algemeen, Commercieel en Sales management
  • Interim Management
  • Commerciële audits
  • Definiëren, valideren, aanscherpen en implementeren commerciële strategieën
  • Aansturen commerciële teams, meer nog teams en individuen in hun kracht zetten

 

Achtergrond

Al vroeg in zijn loopbaan kreeg Bart de kans op bij Nestlé met teams aan de slag te gaan. Nu inmiddels 25 jaar en veel ervaring opgedaan in General, Commerciële en Sales rollen binnen met name FMCG / Retail, met een vleugje SaaS/DaaS, wil Bart deze ervaring inzetten om zoveel mogelijk organisaties te ondersteunen bij het behalen van de doelstellingen.

Zijn kracht ligt dan ook in het laten groeien van organisaties door het definiëren van een duidelijke strategische richting in combinatie van het creëren van een omgeving waarin teams en individuen kunnen excelleren. Resulterend in een duurzame waarde creatie voor de organisatie en al haar belanghebbenden.

 

Passie

“Één voor allen, allen voor één”. Bart zijn passie is sport gerelateerd. Met name in team sporten zul je het met elkaar moeten doen: definiëren van een duidelijk doel waar iedereen achter staat, de juiste personen op de juiste plaats, werken voor elkaar, elkaar/jezelf altijd trachten beter te maken, volledige commitment, elkaar aanspreken op gedrag en inzet, stil staan bij de (tussentijdse) successen (hoe klein dan ook). Dit voor elkaar krijgen is wat ik nastreef bij bedrijven: als team de wedstrijd winnen!

Neem contact op:

“Moeiteloos bereiken wat je wilt bereiken en plezier beleven aan de weg er naartoe…!”

Klantcases van BusinessBuilding:

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!