Met veel kennis, ervaring en enthousiasme van BusinessBuilding groeien we nu gestructureerder.
Gert-Jan Delcliseur

SearchResult

Een integrale commerciële aanpak

Searchresult is een online marketing bureau met een sterke focus op het bereiken van de gewenste resultaten voor haar opdrachtgevers. Searchresult werkt voor grote nationale en internationale bedrijven en is al meerdere jaren bekroond met diverse emerce awards. Om onze nummer één positie als beste online marketing-bureau veilig te stellen, is het onze missie om continu te bewijzen dat het altíjd beter kan. Significant beter.

Start

Om die reden gaan we partnerschappen aan waarin wederkerigheid en innovatie, expertise en motivatie, en transparantie en accountability de weg naar succes zijn. Onze vraag was dan ook: hoe kunnen wij verbeteren op onze commerciële afdeling.

Aanpak

De kenmerken die voor ons belangrijk zijn in een samenwerking vinden we ook terug in het partnerschap met BusinessBuilding. Met veel kennis, ervaring en enthousiasme heeft Andre de Wilde van BusinessBuilding ons ondersteund en begeleid bij het inrichten van de noodzakelijke commerciële structuur.

Hij heeft ons laten zien hoe wij in het expertisegebied van BusinessBuilding – Commercie – significant beter kunnen presteren. Want spraakmakende resultaten voor onze klanten boeken is één, zonder de juiste commerciële focus lopen we onnodig risico om grip te verliezen op onze groei.

Resultaat

Commerciële kansen benutten, risico’s verkleinen en structuur aanbrengen: de eerste vruchten van onze samenwerking werpen zich al af. We gaan van spontaan, telkens met aanzienlijke sprongen, groeien, naar beter gecontroleerde, structurele groei. Gericht op die marktsegmenten waar wij volop kansen zien en optimaal tot ons recht komen.

Zo draagt BusinessBuilding indirect ook bij aan onze bottom line: duurzame marketingdienstverlening. Met zowel marketing- als business-wise de touwtjes voor onze opdrachtgevers stevig in handen.

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!