De accountmanagers met jarenlange ervaring zijn weer scherp en hebben hun doel weer helder voor ogen.
Dick van Schagen

Agis

Agis Zorgverzekeringen is één van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. De zorgverbeteraar is onderdeel van het Achmea concern, de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Agis Zorgverzekeringen richt zich met name op bedrijven met collectieve zorgverzekeringen en onderscheidt zich in het ontzorgen van haar klanten.

Startsituatie

‘Een professioneel en deskundig advies aan de klant is voor Agis belangrijk. De ontwikkeling van interne medewerkers is daarom cruciaal. Agis wil zijn accountmanagers een training adviserend verkopen aanbieden en de managers een daarbij passende managementopleiding.

Aanpak

BusinessBuilding heeft voor Agis een training Adviserend Verkopen en een opleiding Commercieel Management op maat ontwikkeld. Vervolgens hebben beide groepen deze training gevolgd. Het trainen van zowel de accountmanagers als het commerciële management resulteert in een krachtige werkwijze. Deze ontstaat doordat vaardigheden weer zijn aangescherpt en de werkwijze beter is afgestemd.

Resultaat

De accountmanagers met jarenlange ervaring zijn weer scherp en hebben hun doel weer helder voor ogen. Zij weten de behoeften van de klanten te achterhalen. Door de combinatietraining ook met het management te doorlopen, is het maximale uit de training gehaald.

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!