FD Mediagroep is uitgever en exploitant van merken als het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. FD Mediagroep is een multimediale onderneming met een unieke combinatie van print, radio, online en events met als doel ondernemende mensen op elk gewenst moment van de dag te voorzien van nieuws en achtergronden.

Het opgeleverde verslag stelt FD Mediagroep in staat om de juiste keuzes te maken omtrent de commerciële prioriteiten.

Jacques Kuyf

FD Mediagroep

Startsituatie

‘FD Mediagroep wil een nulmeting van de huidige verkooporganisatie en aanpak. Op basis van de uitkomsten van deze meting wil de uitgever/exploitant toekomstige doelstellingen realistisch kunnen begroten en verwezenlijken.’

Aanpak

De nulmeting is gebaseerd op een cijfermatige analyse en op interviews met het betrokken management binnen de commerciële processen. Vanuit deze informatie is een verslag opgesteld met als basis het BusinessBuilding Commercieel Groeimodel.

Resultaat

Het opgeleverde verslag stelt FD Mediagroep in staat om de juiste keuzes te maken omtrent de commerciële procesinrichting en de optimalisatie van de benodigde competenties van betrokkenen.

Zou jij ook eens willen sparren over commerciële resultaten?

Zou jij ook eens willen sparren over commerciële resultaten?

We gaan graag het gesprek aan. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op! Voortaan ontvang je max. 6x per jaar onze nieuwsbrief.

Hartelijk dank voor je interesse. We nemen contact met je op.