“HighQ ervaart de samenwerking met BusinessBuilding als zeer prettig. De partners van BusinessBuilding begrijpen de business, zijn net zo pragmatisch als dat wij zijn en samen kunnen we op laagdrempelige wijze spiegelen, sparren en actie ondernemen om te komen tot een hoger level van onze organisatie. Wij bevelen BusinessBuilding daarom van harte aan!”

Peter van Herk

Algemeen Directeur, HighQ

Startsituatie

HighQ beweegt inmiddels al bijna dertig jaar mee in de dynamische wereld van finance. De kracht van HighQ zit in het samendoen. Samen met hun partners en opdrachtgevers, samen aan tafel voor de beste oplossingen voor de financiële vraagstukken en samen om de tafel om verder te ontwikkelen en te groeien. HighQ heeft daarnaast ook consultancy-expertise in huis, zodat klanten op het gebied van finance in de breedte bediend kunnen worden.

HighQ had echter de wens de propositie ten aanzien van de consultancy dienstverlening scherper te krijgen en meer proactiviteit richting de markt te ontwikkelen.

Aanpak

Na een goede kennismaking hebben Peter, Kristan en Paul van HighQ onder begeleiding van Andre de Wilde van BusinessBuilding in een aantal strategische sessies de Consultancy propositie verder aangescherpt en een roadmap met concrete acties en tijdspad opgesteld. Hierdoor is HighQ bijvoorbeeld in staat het online marketingbureau nog beter te briefen over marketingactiviteiten richting de doelgroep.

Vervolgens is het commerciële team door Marieke van Stek van BusinessBuilding goed voorbereid voor effectieve contactlegging. Daarna is het team vervolgens zelf aan de slag gegaan en met succes. Er zijn goede resultaten geboekt in contactlegging met de doelgroep en in het maken van concrete persoonlijke afspraken.

Resultaat

Momenteel is HighQ volop bezig met de uitvoering van de plannen welke onder andere gebaseerd zijn op deze verscherpte propositie. Het is zeer helder dat proactief relatiecontact door henzelf geïnitieerd moet worden en daarom zijn teamsessies voor proactief relatiecontact en het maken van afspraken inmiddels vaste prik op de agenda.

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!