Wij geloven erin dat ook de accountmanagers moeten blijven trainen en verbeteren.
Ed Buré

Algemeen Directeur, Kodision

Kodision is een succesvol en dynamisch IT bedrijf. Van state of the art case- en klachtenmanagement en zaaksystemen tot en met intelligente webformulieren, webintakesystemen en digitale loketten.

Sinds 1998 ontwikkelen we en implementeren we software ter ondersteuning van de dienstverlening bij organisaties in de financiële sector, publieke sector en zakelijke dienstverlening. Deze software biedt oplossingen op het gebied van digitale formulieren, zaakgericht werken, klachtenmanagement, kennismanagement en casemanagement. Kodision stelt haar opdrachtgevers in staat hun (elektronische) dienstverlening aantrekkelijker, efficiënter en kwalitatief hoogwaardiger in te richten.

Startsituatie

Wij hebben BusinessBuilding benaderd met de vraag of ze een training kunnen geven aan ons accountmanagement team om de vaardigheden op het gebied van adviserend verkopen verder te ontwikkelen. Wij geloven erin dat ook de accountmanagers moeten blijven trainen en verbeteren.

Resultaat

Het resultaat is goed zichtbaar! De relatie met bestaande klanten wordt verder verdiept, de kansen en behoeftes worden goed in kaart gebracht en er wordt breder geadviseerd. Ook is meer focus op new business.

Aanpak

Er heeft eerst een grondige intake plaatsgevonden waarin onze exacte behoefte goed in kaart werd gebracht. Vervolgens is er door Andre de Wilde van BusinessBuilding een maatwerk programma gemaakt met de training Adviserend verkopen als basis. Tevens hebben we onderwerpen als multichannel acquisitie, accountmanagement en salesmanagement begeleiding behandeld.

De praktijkgerichte benadering sprak ons zeer aan en heeft ervoor gezorgd dat iedereen de materie echt toepast in de praktijk.