“BusinessBuilding heeft ons geholpen om de propositie van VDMbee scherp te krijgen en dankzij een uitstekende samenwerking hebben we onze communicatiemiddelen kunnen afstemmen op onze markt.”

Henk de Man en Theodoor van Donge

VDMbee

Startsituatie

VDMbee is een bedrijf dat organisaties begeleidt bij het kiezen van de juiste strategie binnen complexe omgevingen. Met behulp van hun unieke softwareoplossing kunnen organisaties betere projecties maken voor de toekomst, de risico’s verkleinen en eenvoudiger tot de juiste keuzes komen. VDMbee heeft de juiste expertise om een product technisch verder te ontwikkelen en de workshops uit te voeren.

Aanpak

VDMbee wilde nog proactiever op zoek gaan naar hun ideale klant en had behoefte om haar dienstverlening scherper te stellen. Om dit te bereiken koos VDMbee ervoor om in samenwerking met BusinessBuilding een commerciële audit uit te voeren. Samen hebben zij een duidelijke commerciële strategie ontwikkeld, waarbij ze doelgroep, prijsmodel en salesbenadering op elkaar afstemden.

De propositie van VDMbee is hierdoor aangescherpt en de communicatie naar buiten toe is aangepast aan deze nieuwe propositie. BusinessBuilding hielp daarbij met het optimaliseren van de website, de uitstraling op LinkedIn en de inhoudelijke blogs. VDMbee kan nu haar expertise beter verwoorden naar de markt.

Om de salesfunnel te vullen en prospects te benaderen, maakte VDMbee gebruik van de expertise van BusinessBuilding-partners Kris Kabo en Johan Joldersma op het gebied van commerciële salestrajecten. De markt wordt benaderd met verschillende LinkedIn-campagnes en tijdens de prospectgesprekken bood BusinessBuilding ondersteuning aan VDMbee.

Resultaat

Het resultaat van de samenwerking is dat VDMbee nu succesvol bezig is met het uitvoeren van het salesplan. Er vinden gesprekken met prospects plaats die binnen de nieuwe propositie passen. De presentaties zijn volledig aangepast aan de markt waarbinnen VDMbee opereert en kunnen eenvoudig per prospect worden aangepast. De website staat, is duidelijk en prospects worden vakkundig doorgeleid.

VDMbee is erg tevreden over de samenwerking met BusinessBuilding. “BusinessBuilding heeft ons geholpen om de propositie van VDMbee scherp te krijgen en middels een uitstekende samenwerking hebben we onze communicatiemiddelen kunnen afstemmen op onze markt”, aldus VDMbee.

Dankzij de samenwerking tussen VDMbee en BusinessBuilding heeft VDMbee de nodige stappen gezet om tot een goede commerciële strategie te komen en is het helemaal klaar voor verder groei.

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!