Met veel kennis van sales leveren ze een goede inventarisatie op met een actieplan dat past. Zonder dat ze daarbij terugdeinzen.
Lex Geurts

Simac ICT

Startsituatie

‘Simac ICT wil meer new business. Om dit te realiseren was ten eerste een ‘blik van buiten naar binnen’ nodig om de verkoopprocessen te beoordelen en eventueel aan te scherpen. Ten tweede was het tijd om de verkoopvaardigheden van onze accountmanagers opnieuw aan te scherpen.’

Aanpak

Na een aantal gesprekken is een maatwerkplan opgesteld. Ons is opgevallen dat BusinessBuilding tijdens het traject er niet voor schroomt om soms stevig bij te sturen om de beoogde resultaten te bereiken. Voor ons was de sterke commitment die BusinessBuilding heeft op te leveren resultaten ook de reden om voor hen te kiezen. Daarnaast spreekt het ons aan dat zij werken met ervaren trainers die het klappen van de zweep goed beheersen.

Resultaat

Goed op onze praktijksituatie afgestemde trainingen. Er zijn nieuwe klanten binnengekomen door de aanpak en focus die de trainingen hebben opgeleverd. Ook is de complete werkwijze nu een stuk transparanter, waardoor we beter èn eerder op de resultaten kunnen sturen. De trainers van BusinessBuilding zijn stevige kerels. Dat is in het begin even wennen, maar op management en directieniveau kun je goed met ze sparren en hun methode werpt duidelijk vruchten af.