”CAN DO MENTALITEIT.”

Louis Machado, Partner BusinessBuilding

Als een bedrijf snel resultaten wil boeken, is Louis Machado de juiste man. Met een scherp analytisch inzicht voor laaghangend fruit en een onderbouwde lange termijn visie kan hij op korte termijn het verschil maken. Geen man van lange, complexe rapporten maar vanuit een stevig strategisch fundament direct verschil maken in omzetgroei en kostenreductie.
Voor ambitieuze bedrijven is hij in staat verwachtingen te overtreffen en de lat steeds hoger te leggen.

Expertisegebieden

  • Strategie en executie
  • Commercieel management
  • Verkoopteams en verkopers inspireren en motiveren
  • Duurzame groei door teambuilding
  • Interim sales director / management

Achtergrond

Op het snijvlak van retail en technologie heeft Louis voor wereldspelers een marktleiderspositie in Nederland verworven. Of het nu een competieve bestaande markt is, marktintroducties of new business Louis draagt direct bij aan omzet en profit. Zijn langdurige carrière kenmerkt zich door focus en flexibiliteit.

Louis inspireert mensen en is zelf een zeer pragmatische en creatieve sales professional die ook graag zelf met zijn poten in de modder staat.

Passie

Louis is een sportman in hart en nieren. Voor, tijdens en na zijn opleiding Sport, Economie en Communicatie acteerde hij op het hoogste niveau. Eerst als voetballer en daarna als honkballer in de hoofdklasse. Tegenwoordig actief in de snelgroeiende padelsport. “Als sporter wil je presteren en scoren, soms alleen maar vaak als team. Iedereen op de juiste positie en in zijn kracht, zo haal je het maximale eruit en bereik je de top. Het bedrijfsleven is daarin precies hetzelfde als (top)sport.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding: