”Blijvende resultaatsverbeteringen realiseren door proces- en kwaliteitsverbetering.”

Andre de Wilde, Partner BusinessBuilding

Met zijn sterk analytisch vermogen in combinatie met het signaleren en benutten van kansen in de markt, creëert Andre grote meerwaarde voor zijn opdrachtgevers. Andre streeft ernaar de verandering duurzaam te realiseren door zorgvuldig de bedrijf- en salesprocessen in kaart te brengen en te analyseren en daarna de juiste verbanden te leggen. Andre voert de benodigde verandering met passie en enthousiasme succesvol door.

Expertisegebieden

  • Commerciële groeiprojecten
  • Interim management
  • Coaching van Commercieel Management & Directie
  • Ontwikkelen van proposities en concepten

Achtergrond

Andre is één van de oprichters van BusinessBuilding. Hij werkt voor opdrachtgevers in diverse branches met een focus op de zakelijke dienstverlening. Voordat hij BusinessBuilding oprichtte heeft Andre ruime ervaring opgedaan in de commercie en het verbeteren van commerciële resultaten. Zo was hij onder andere als commercieel (interim) manager werkzaam bij meerdere grote ondernemingen. Daarvoor was hij geruime tijd directeur/eigenaar van een aantal ICT-ondernemingen. Andre’s ruime praktijkervaring wordt ondersteund door diverse sales- en marketingopleidingen.

Passie

Andrés passie en overtuiging is om met BusinessBuilding duidelijke meerwaarde te leveren bij de opdrachtgevers. Starten met een grondige analyse van de commerciële keten is de basis voor ieder verbetertraject. Op deze manier worden op het juiste moment de juiste stappen en acties genomen, zodat een duurzaam en blijvend resultaat ontstaat.

Neem contact op:

“Andre heb ik leren kennen als iemand die commercie voor een ieder toegankelijk weet te maken. Hij doet dit door zijn kennis te delen en structuur aan te bieden. Zijn kennis weet hij succesvol te vertalen naar de behoeften die op verschillende niveaus aanwezig zijn. De structuur zorgt er voor dat er rust en overzicht is binnen het veranderingsproces dat de trainees doormaken. Andre levert hierdoor een grote bijdrage aan het vergroten van onze commerciële slagkracht.”

Antoine de Korte

Klantcases van Andre:

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!