”Verbetering zonder verandering is onmogelijk.”

Martin van de Fliert, Partner BusinessBuilding

Het verkrijgen van een structureel verkoopsucces is niet alleen afhankelijk van de gekozen strategie. Het wordt simpelweg ook bepaald door de mensen die het uitvoeren. Het streven naar verbeteringen vraagt om verandering en verandering kan plotseling een bedreiging vormen voor mensen. Martin is als geen ander in staat om zijn vermogen om mensen te bezielen om met de juiste positieve instelling te veranderen naar geloof in eigen kunnen om te komen tot het gewenste resultaat. Het streven naar een gezamenlijk doel voor u en uw medewerkers is de sleutel in het verkrijgen van maximaal rendement voor uw bedrijf.

Expertisegebieden

  • De bepaling van (commerciële) strategie
  • Verankering en de lancering van de gewenste verbeteringen
  • Leiderschap opleiding en ontwikkeling
  • Procesmanagement
  • Sterk in uitvoering van reorganisatieplannen

 

Achtergrond

Een belangrijk doel van Martin is om zijn opgedane kennis ervaring te besteden aan het verbreden van de reikwijdte van sales en salesmanagement. Martin heeft veel ervaring in verschillende branches, zoals de financiële dienstverlening, bouw- en houtsector, media, webmarketing en onderwijs. In deze sectoren heeft Martin 20 jaar ervaring in diverse management functies in zowel B-to-B en B-to-C omgevingen. Zijn uitgangspunt is dat in alle gevallen het de mensen zijn die het verschil maken.

Passie

”Ben je een product van je omgeving of is jouw omgeving een product van jou?” De laatste van de twee is een absolute must om maximale resultaten te krijgen van jezelf. Martin ziet het als zijn persoonlijke missie om mensen in de juiste mind-set te krijgen om hun maximale resultaten te bereiken.

Neem contact op:

“Uitgangspunten: mensen bezielen om met een juiste positieve instelling te veranderen naar geloof in eigen kunnen om te komen tot het gewenste resultaat.”

Klantcases van Martin:

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!