”Met een plus aan neuro naar
een plus aan resultaat.”

Sjef de Graauw, Partner BusinessBuilding

“Ja” zeggen? Of “Ja” doen?

Herkenbaar? Dat ene verkoopgesprek van je salesmedewerker met die prospect die zo veelbelovend leek, maar waar uiteindelijk niets uitkomt? Je hebt een prachtig nieuw plan om je afdeling of je bedrijf nóg beter te laten functioneren. Om resultaten te verbeteren. Medewerkers zijn enthousiast, en zijn allemaal ‘aan boord’. En dan blijkt na enkele weken of maanden dat er nog geen echte vooruitgang is geboekt bij het realiseren van die plannen of veranderingen. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers niet alleen “ja” zeggen maar ook “ja” doen?

De aanpak van BusinessBuilding is die van een blijvende resultaatsverbetering door een combinatie van verandering in gedrag en proces en verbetering van commerciële vaardigheden. Daarnaast koppelt Sjef neurowetenschappelijke inzichten aan zijn grote commerciële kennis. Want om mensen structureel van gedachten en gedrag te doen veranderen, moet je weten hoe ons brein werkt, waarom iets soms niet lukt en wat er moet gebeuren om het alsnog te laten slagen.

 

Expertisegebieden

  • Neurowetenschappelijke inzichten gekoppeld aan commerciële werkveld
  • Salesmanagement en marketing(communicatie)
  • Commercie van strategie naar executie
  • Procesanalyse en –management
  • Optimaliseren van commerciële en bedrijfsprocessen

 

Achtergrond

Sjef is rationeel en nuchter, gemotiveerd en motiverend, resultaatgericht en positief ingesteld. Met zijn authenticiteit en analytisch vermogen is hij in staat om uw bedrijf de verandering en commerciële groei te brengen die u wenst. Sjef heeft zijn kennis in ruim 20 jaar opgedaan in veel hospitality-gerichte bedrijven. Horeca, (evenementen)locaties, catering, evenementen, decor, entertainment, maar ook logistiek en distributie zijn de branches waar hij ruim 20 jaar ervaring heeft opgedaan in commerciële managementfuncties. Sjef is dan ook een ervaren professional in sales en marketing(communicatie), met bewezen leidinggevende kwaliteiten in een b-t-b-omgeving. Gekoppeld aan zijn neurokennis bij uitstek de persoon voor uw organisatie als u op zoek bent naar die écht blijvende verandering in gedrag en gedachten binnen uw organisatie.

Passie

Sjef zijn passie is het beter maken van (commerciële) mensen en processen. Omdat de een niet zonder de ander kan, gelooft Sjef heilig in een combinatie van de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment. Want als de neurowetenschap ons iets leert, dan is het dat alles mensenwerk blijft!

Neem contact op:

De open- en eerlijkheid van Sjef heeft ervoor gezorgd dat er draagvlak is gecreëerd in het projectteam. En dit heeft ervoor gezorgd dat er een geweldig resultaat is neer gezet. Dit is 100% toe te schrijven aan Sjef. Hij weet wat de klant wil en handelt daar ook naar. Sjef is een fijn persoon om mee samen te werken die vol met creatieve en inspirerende ideeën zit.

Klantcases van BusinessBuilding:

Champions League

Presteert jouw commerciële organisatie op Champions League niveau?

Ga naar de Champions League!

You have Successfully Subscribed!