”Iedere dag een beetje beter”

Jan van Dijk, Partner BusinessBuilding

Jouw merk is alles. Jouw merk is de optelsom van groei van de omzet en marge enerzijds en de klant- en medewerkerstevredenheid anderzijds. Alles zou in de dagelijkse praktijk dan ook om deze ‘grote vier’ moeten draaien. Toch word je gemakkelijk afgeleid en is aanpassing aan (nieuwe) omstandigheden lastig. Het verwezenlijken van commerciële doelstellingen valt dan tegen. Fijn als er juist dan een ervaren ondernemer met een frisse blik voor je klaar staat. Als ondernemer weet Jan hoe het is om opgeslokt te worden in de dagelijkse operatie. En hoe moeilijk het is om iedere dag aan een beter bedrijf te bouwen. Met oog voor de omgeving, aangezien mensen, organisatie en omstandigheden continu veranderen. Jouw bedrijf verder ontwikkelen en laten groeien is hét speerpunt voor Jan. Hij zorgt voor een goed georganiseerde commerciële organisatie met positieve energie en behaalt daarmee concrete doelen.

Herkenbaar? Door de juiste focus kan ook jouw bedrijf iedere dag (weer) een beetje beter worden. Dit vergt inzicht en aanpassingsbereidheid. Hier helpt Jan je graag mee. Met veel ondernemerservaring in zowel het overwinnen van tegenslagen als het vormgeven van groei helpt Jan je graag. Gefocust en met mensgerichte energie bouwt hij aan jouw ambities. Jouw (lange) termijn doelstellingen en het bouwen aan een mooie toekomst voor jouw bedrijf is zijn missie.

Expertisegebieden

  • Ondernemersadvies en toekomstbestendige inrichting van je bedrijf
  • Commerciële verbeteringen en groei via sales en marketing
  • Leiding geven aan en coachen en trainen van (commerciële en/of management) teams
  • Interimmanagement, arbeidsmarkt, HRM

Achtergrond

Als financieel bedrijfskundige ondernemer heeft Jan 18 jaar zijn eigen onderneming gehad en succesvol verkocht. Zijn detacheringsbureau was gespecialiseerd in de snel veranderende financiële sector. Jan heeft ervaring met de opbouw, reorganisaties bij crisis, hernieuwde uitbouw en snelle groei van zijn bedrijf. Met een uitgekiende marketing en sales aanpak wist hij zijn merk groot te maken. Inmiddels helpt hij ondernemers met hun ambities en de groei van bedrijven. Zowel in zijn werk als in zijn privé omgeving gelooft hij in structuur, effectiviteit en volharding. “Een marathon loop je met een goed plan en consequente training. Met lanterfanten red je het niet”. Hoewel dat laatste soms ook goed is om te doen: “Even de rust zoeken, afstand nemen en kleine dingen groot of grote dingen klein maken.”

Passie

Het beste uit de organisatie en de mensen halen bezorgt Jan kippenvel. Met focus op de klant, met kwaliteit en beleving heeft Jan altijd plezier met zijn teams, collega’s en relaties. Jan denkt vanuit cijfers, data en kernwaarden. Met duidelijke processen, want helderheid doet de zon schijnen. Wil je gaan voor duurzaam resultaat? Jan helpt je. Relatiegericht, vriendelijk en met een langetermijnblik, versterkt hij op een plezierige wijze.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding: