”Met out of the box denken kansen creeren”

Daan Hemminga, Partner BusinessBuilding

Daan is een gedreven creatieve ondernemer die als sales professional meer dan 30 jaar ervaring met zich meebrengt. Hij zoekt graag de lastige uitdagingen en zet deze om in nieuwe kansen. Door zijn creatieve kijk op zaken weet hij oplossingen te vinden en waar mogelijk te implementeren.

Daan denkt mee met de ondernemer maar is daarnaast een “Out of the Box” denker. Hij schroomt niet om op zijn tijd processen van alle kanten te bekijken.

Het bijzondere aan Daan is tevens dat hij als voormalig klant van Business Building de diverse methodieken succesvol in zijn bedrijven heeft ingezet. Daardoor zijn deze naar hoger niveau gestegen. Hij spreekt en werkt uit ervaring en vertelt u daar graag meer over.

Expertisegebieden

  • Inrichten en optimaliseren commerciële en bedrijfsprocessen
  • Opzetten van nieuwe marktstrategieën
  • Procesmanagement

Achtergrond

Daan heeft meer dan 30 jaar ervaring in directiefuncties. Zowel Business to Consumer als Business to Business, nationaal en internationaal. Hij stond onder andere aan het roer van een grote projectenorganisatie.

Zijn kwaliteiten liggen met name op het gebied van het opzetten van nieuwe Businessplannen en het aanboren van nieuwe doelgroepen en markten binnen de mogelijkheden van de onderneming. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen in de markt. Zowel in fysieke als online business heeft hij een zeer grote ervaring.

Passie

Daan is een geboren en getogen Groninger en is rustig en nuchter als de situatie daarom vraagt. Zijn positieve drive heeft hem zakelijk veel gebracht. Een gevleugelde Groningse uitspraak van hem is dan ook “De dag is nooit zo nat of de zun schient aaltied wat”, wat voor hem betekent dat hij altijd in oplossingen denkt in plaats van in problemen. Als het moeilijk wordt, komt Daan in z’n element. Daan is een familieman die houdt van golfen en klassieke Engelse auto’s.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!