”Door het onmogelijke als doel te stellen bereik je op de weg daar naartoe al wat je nooit voor mogelijk hield.”

Jan Van den Broek, Partner BusinessBuilding

Jan daagt je uit om de lat (extra) hoog te leggen. Niets is onmogelijk, met de juiste aanpak kun je meer bereiken dan je denkt. Jan kan je hier uitstekend bij helpen. Jan legt samen met jou de lat op grote hoogte en gaat daarmee aan de slag. Met de methodieken van BusinessBuilding worden de afgesproken doelen bereikt.

Expertisegebieden

  • Aanbrengen van sales structuur
  • Training / Coaching
  • Stroomlijnen en op elkaar afstemmen van afdelingsstrategieën
  • Procesoptimalisatie
  • Ondersteunen van persoonlijke ontwikkeling medewerkers
  • Interim Salesmanagement

 

Achtergrond

Als Commerciële Professional heeft Jan veel ervaring in verkooptrajecten en in het leiden van multidisciplinaire- en multinationale teams over de hele wereld. Hij is een echte people manager en een teamspeler. Hij is ambitieus en doelgericht.

Door het goed plannen, dirigeren en coördineren van complexe projecten realiseert hij de afgesproken doelstellingen binnen de gestelde parameters. Dit doet hij op daadkrachtige wijze, met lef en de durf tot confrontatie en improvisatie, waarbij humor nooit ver weg is. Niets is onmogelijk is zijn motto, Jan gaat linksom of rechtsom voor een succesvolle uitkomst.

Passie

Kansen zien en verbeteringen begeleiden op een manier die teams optimaal laat presteren. Mensen maken het bedrijf, hun uitstraling is de beste reclame. Opdrachtgevers en hun medewerkers tijdens veranderingen begeleiden om het beste uit zichzelf te halen is wat Jan drijft en iedere samenwerking succesvol maakt.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!