”Actie met passie in de juiste richting en als één team.”

Anton van de Ven, Partner BusinessBuilding

De omgeving van een organisatie verandert snel. Wat in het verleden prima werkte en de organisatie gemaakt heeft tot wat het nu is, levert niet meer de gewenste groei en winstgevendheid. Het gevolg is een spiraal van afnemende groei en kostenreductie. Commerciële groei start met een goed begrip van de wensen van de afnemer, vertaald naar een heldere (commerciële) strategie die door de gehele organisatie wordt gedragen en wordt uitgevoerd als één team.

 

Het aanpassen en verbeteren van de vaardigheden van het commerciële team en het verankeren van de nieuwe werkwijze in een aantal processen versnelt het vliegwiel van commerciële groei verder.

Met een sterk analytisch vermogen en ervaring in diverse (internationale) marketing en verkoop functies heeft Anton expertise opgebouwd in klantgedreven businessontwikkeling. Evenals het definiëren en uitvoeren van marketing- en verkoopstrategieën en het inrichten, trainen en coachen van marketing- en verkooporganisaties. Alles met als doel commerciële groei.

 

Expertisegebieden

  • Vertalen van klantwensen in concurrerende productconcepten
  • Definiëren en uitvoeren van commerciële strategieën
  • Coachen, training en leidinggeven aan commerciële teams

 

Achtergrond

Anton heeft meer dan 20 jaar ervaring als marketing en verkoop directeur in een business-to-consumer en business-to-business omgeving. Deze ervaring heeft hij opgedaan in verschillende functies op nationaal, regionaal en wereldwijd niveau. Anton werkte zowel in Nederland als in het buitenland.

Zijn kwaliteiten liggen met name op het gebied van de ontwikkeling en implementatie van commerciële strategieën gericht op groei in bestaande en nieuwe markten, het leidinggeven aan en enthousiasmeren van teams en het creëren van draagvlak voor de genomen beslissingen door de hele businessketen.

Anton is loyaal, ondernemend, resultaat- en actiegericht. Hij kan orde scheppen in een ongestructureerde omgeving en hij is creatief in het bedenken van pragmatische oplossingen.

 

Passie

Niet de concurrentie volgen, maar de klantenwensen leidend maken in alles wat een organisatie doet, dat is waar Anton voor staat. In plaats van marktvolger marktleider worden. Het is mijn passie om die cultuuromslag te bewerkstelligen, focus te brengen in de activiteiten en op die manier het commercieel succes voor de organisatie te vergroten.

Neem contact op:

“Commerciële groei wordt versnelt door het verbeteren van vaardigheden van het commerciële team en het verankeren van een nieuwe werkwijze in een aantal processen.”

Antoine de Korte

Klantcases van Anton:

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!