Sjef de Graauw

Het antwoord is “JA”. Wat is de vraag?
De reden voor klanten om te kiezen voor u als bedrijf ligt nog altijd in het onderscheidende karakter van uw product of dienst. Maar dat is allang niet meer genoeg. Het product of de dienst dient zodanig te worden vormgegeven dat ze ‘een perfect match’ is met de klant. Klant- en marktgericht denken is daarbij dus essentieel.
Neem contact op met Sjef
Maar hoewel heel belangrijk, is bovenstaande voor klanten (nu en) in de toekomst niet meer of minder dan een vanzelfsprekendheid. De échte toegevoegde waarde van een organisatie ligt in de emotie en de beleving die hen wordt geboden op het moment dat ze gebruik maken van die dienstverlening.

Toekomstig commercieel succes hangt af van de mate waarin de mensen binnen uw organisatie in staat zijn om per klant emotie en beleving toe te kunnen voegen, om zo loyaliteit te kweken bij de klant. En die gedachte dient in de organisatie een ‘way of life’ te zijn. Structureel, en dus geborgd. Authenticiteit is daarbij cruciaal. Want emotie is alleen emotie als deze écht is.

Achtergrond

Sjef is rationeel en ‘down to earth’, gemotiveerd en motiverend, resultaatgericht en positief ingesteld. Met zijn authenticiteit en analytisch vermogen is hij als geen ander in staat om, samen met u en uw medewerkers, uw bedrijf de verandering en commerciële groei te brengen die u wenst.  Sjef heeft zijn kennis in ruim 20 jaar opgedaan in veel hospitality-gerichte bedrijven. Horeca, venues, catering, evenementen, decor, entertainment, maar ook logistiek en distributie zijn de branches waar hij in ruim jaar ervaring heeft opgedaan in commerciële managementfuncties. Sjef is dan ook een  ervaren professional in sales en marketing(communicatie), met bewezen leidinggevende kwaliteiten in een b-t-b-omgeving.

Expertisegebieden

  • Salesmanagement en marketing(communicatie)
  • Commercie van strategie naar executie
  • Procesanalyse en –management
  • Optimaliseren van commerciële en bedrijfsprocessen

Passie

Sjef zijn passie is het beter maken van (commerciële) mensen en processen. Omdat de een niet zonder de ander kan, gelooft Sjef heilig in een combinatie van de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment. Met de mensen voorop.

Een combinatie van de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment. Met de mensen voorop maakt het verschil.

Neem contact op met Sjef

De open- en eerlijkheid van Sjef heeft ervoor gezorgd dat er draagvlak is gecreëerd in het projectteam. En dit heeft ervoor gezorgd dat er een geweldig resultaat is neer gezet. Dit is 100% toe te schrijven aan Sjef. Hij weet wat de klant wil en handelt daar ook naar. Sjef is een fijn persoon om mee samen te werken die vol met creatieve en inspirerende ideeën zit.