Martin van de Fliert

Verbetering zonder verandering is onmogelijk

Het verkrijgen van een structureel verkoopsucces is niet alleen afhankelijk van de gekozen strategie. Het wordt simpelweg ook bepaald door de mensen die het uitvoeren. Het streven naar verbeteringen vraagt om verandering en verandering kan plotseling een bedreiging vormen voor mensen. Martin is als geen ander in staat om zijn vermogen om mensen te bezielen om met de juiste positieve instelling te veranderen naar geloof in eigen kunnen om te komen tot het gewenste resultaat. Het streven naar een gezamenlijk doel voor u en uw medewerkers is de sleutel in het verkrijgen van maximaal rendement voor uw bedrijf.

Neem contact op met Martin

Expertisegebieden

  • De bepaling van (commerciële) strategie
  • Verankering en de lancering van de gewenste verbeteringen
  • Leiderschap opleiding en ontwikkeling
  • Procesmanagement
  • Sterk in uitvoering van reorganisatieplannen

Achtergrond

Een belangrijk doel van Martin is om zijn opgedane kennis ervaring te besteden aan het verbreden van de reikwijdte van sales en salesmanagement. Martin heeft veel ervaring in verschillende branches, zoals de financiële dienstverlening, bouw- en houtsector, media, webmarketing en onderwijs. In deze sectoren heeft Martin 20 jaar ervaring in diverse management functies in zowel B-to-B en B-to-C omgevingen. Zijn uitgangspunt is dat in alle gevallen het de mensen zijn die het verschil maken.

Passie

”Ben je een product van je omgeving of is jouw omgeving een product van jou?” De laatste van de twee is een absolute must om maximale resultaten te krijgen van jezelf. Martin ziet het als zijn persoonlijke missie om mensen in de juiste mind-set te krijgen om hun maximale resultaten te bereiken.

Uitgangspunten: mensen bezielen om met een juiste positieve instelling te veranderen naar geloof in eigen kunnen om te komen tot het gewenste resultaat.

Klantcases van Martin

Neem contact op met Martin

Zou jij ook eens willen sparren over commerciële resultaten?

Zou jij ook eens willen sparren over commerciële resultaten?

We gaan graag het gesprek aan. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op! Voortaan ontvang je max. 6x per jaar onze nieuwsbrief.

Hartelijk dank voor je interesse. We nemen contact met je op.