”Het hoeft niet slecht te gaan om het beter te willen doen”

Walborgh Kieskamp, Partner BusinessBuilding

Met een frisse en scherpe blik is Walborgh in staat om samen met directie en het management een verhelderende analyse van uw commerciële organisatie uit te voeren. Een bedrijf ontwikkelen en laten groeien, zowel qua omzet als organisatie, loopt als rode draad door zijn loopbaan. Waar liggen de kansen om de gewenste groei te realiseren en waar de belemmeringen. Met een concreet plan van aanpak gaat Walborgh aan de slag. Hij zorgt voor een goed gestructureerde commerciële organisatie, met efficiënte processen, planmatige aanpak en duidelijke communicatielijnen. Dat vormt de solide basis waardoor de organisatie ondernemend, innovatief en flexibel kan zijn en doelen worden behaald.

Expertisegebieden

  • Algemeen en commercieel interim-management
  • Ontwikkelen en implementeren van commerciële plannen
  • Zorgen voor draagvlak en ondersteuning van de plannen binnen de gehele organisatie
  • Verandermanagement, optimaliseren processen
  • Verbeteren commerciële en financiële resultaten

Achtergrond

Walborgh heeft ruim 25 ervaring als algemeen directeur, commercieel directeur en in diverse sales en marketing functies. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij een multinational en een MKB-familiebedrijf. Daarnaast heeft hij als interim manager ook gewerkt bij diverse bedrijven waaronder een start-up en scale-up.

Walborgh ziet zichzelf als ondernemende manager. De manager zorgt voor structuur, processen en planmatigheid. De ondernemer zorgt voor groei, innovatie, ambitie en vernieuwing.

Zijn kwaliteiten liggen met name op het ontwikkelen en implementeren van commerciële plannen gericht op duurzame groei. Daarbij zorgt hij voor draagvlak van de keuzes en enthousiasmeert hij het team de uitdagende doelen te halen.

Walborgh ziet waar de kansen liggen, voert plannen consistent en doelgericht uit. Naar de medewerkers is hij open, authentiek en betrokken. Hij krijgt mensen mee door zijn bevlogenheid en enthousiasme. Hij zorgt voor een positieve werksfeer waar successen worden gevierd en wordt geleerd van minder succesvolle besluiten.

Hij gelooft dat als je je klanten centraal zet en je eigen medewerkers verantwoordelijkheid en vertrouwen geeft de resultaten zullen volgen. Met onderscheidend vermogen, goede plannen en betrokken en kundige medewerkers die met plezier hun werk doen is duurzame groei mogelijk.

Passie

Het samen behalen van uitdagende maar haalbare doelen is waar Walborgh voor gaat. Dat doet hij zowel zakelijk als privé. Zo fietst hij elk jaar met vrienden bergen op die ook in de grote wielerrondes worden beklommen.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!