”Irmen: de commerciële leider die uw organisatie naar de volgende stap helpt”

Irmen Werkhoven, Partner BusinessBuilding

Concurrerende prijs, een sterke salesorganisatie en een effectieve marketingstrategie. Toch blijven de resultaten achter bij de verwachtingen. Wat nu?

Irmen helpt u om de potentie van uw commerciële organisatie te benutten. Hij is een ervaren commercieel leider. En Irmen heeft een bewezen staat van dienst in het transformeren van commerciële teams en het stimuleren van groei in dynamische markten.

Zijn aanpak is duidelijk, concreet en haalbaar. Hierbij zijn medewerkers, structuren en processen in beeld en worden bewezen methoden toegepast: pragmatisch en resultaatgericht. Irmen is snel in staat om vast te stellen wat goed gaat en behouden moet blijven, en tegelijkertijd te identificeren waar ingrepen nodig zijn.

Expertisegebieden

  • ​Bestendig verbeteren van de resultaten

  • (Internationaal) commercieel leiderschap

  • ​Commercieel Interim management

  • ​Sparringpartner voor directie

  • ​Commerciële audits voor grondige analyse van verbeterpotentieel

Achtergrond

Irmen heeft ruime ervaring in het vergroten van omzet en winst bij technologiebedrijven in Nederland en Europa. Van multinationals tot MKB en scale-ups. Hij bouwde commerciële teams op die tot de top van hun marktsegment behoren. Ook is hij een vertrouwde adviseur voor collega’s, klanten, partners en directies.

Irmen is een ervaren en gedreven commercieel leider. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het transformeren van commerciële teams en het stimuleren van groei in dynamische markten. Hij combineert strategische finesse met een hands-on mentaliteit. Zo motiveert hij teams om excellentie na te streven en de commerciële resultaten te verbeteren.

Irmen is betrokken, zorgvuldig en gedreven. Én hij is altijd bereid en in staat tot een goed gesprek.

Passie

Irmen is gepassioneerd door het opbouwen van succesvolle commerciële teams in veeleisende markten. Het is vergelijkbaar met zijn toewijding aan het wedstrijdroeien, waar teamwork en het streven naar verbetering essentieel zijn. Het ontdekken en benutten van de potentie van medewerkers, producten en organisaties drijft hem. Dit resulteert in succes voor het hele team, zowel professioneel als persoonlijk, en dat is waar Irmen echt van geniet.

Irmen staat altijd open voor een gesprek over hoe hij waarde kan toevoegen aan uw commerciële doelen.

Neem vandaag nog contact met hem op om te zien hoe hij uw organisatie kan helpen om de volgende stap te zetten.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding: