”Een mens is net een foto, je moet hem ontwikkelen.”

Robert-Jan Geurink, Partner BusinessBuilding

Bovenstaande uitspraak is voor Robert-Jan bepalend daar het in organisaties altijd om de mens draait. Succes is het gevolg van gedrag. Het stellen van heldere commerciële doelen is belangrijk maar de weg naar dat doel is meestal de grootste uitdaging. Robert-Jan beschikt over een ruime ervaring die u helpt bij het stellen van realistische doelstellingen maar ook naar de benodigde elementen om deze te behalen. Robert-Jan legt daarbij een sterke focussen op het de aanwezige kwaliteiten van het team, welke aandachtspunten er zijn en hoe deze te verbeteren. Naast ontwikkeling van de persoonlijke vaardigheden zal Robert-Jan u ook helpen het bepalen van “how to’s” waarbij een grondige analyse zal worden gemaakt van de markt, concurrentie, communicatie en de vereiste product markt combinatie. Alles in dienst om het resultaat te verbeteren. Kernwoorden hierbij zijn resultaat gedreven, doorzetten, ontwikkeling, pragmatisch, samenwerken en plezier. Het resultaat moet altijd meer zijn dan de som der delen.

Expertisegebieden

  • Senior commercieel management
  • Bepalen en realiseren van commerciële doelen
  • Samenstellen succesvolle teams
  • International business development

 

Achtergrond

Robert-Jan beschikt over ruim 30 jaar werkervaring in commerciële en senior managementfuncties. Hij heeft zijn ervaring opgedaan binnen multinationals  en familiebedrijven. Daarnaast beschikt Robert-Jan over een schat aan internationale ervaring waarmee hij organisaties pragmatisch kan helpen hun doelstellingen en ambities te verwezenlijken. De opgedane ervaring ligt vooral in wholesale, productie en retail – sector waardoor hij een brede kijk heeft op diverse processen en noodzakelijke verbeterpunten kan toepassen.

 

Passie

Robert-Jan heeft een sterke passie het maximale rendement uit mensen en teams te halen. De mens is immers een onmisbare schakel in het bereiken van de gestelde bedrijfsdoelstellingen. Omdat het commercieel altijd beter kan zal Robert-Jan ernaar streven om mensen in hun kracht te zetten waarbij training en of coaching een veel toegepast element is. “Zorg dat jouw mensen weten waarin ze beter in zijn dan de concurrentie ” is een uitspraak waar Robert-Jan graag mee aan de slag gaat.

Neem contact op:

“Moeiteloos bereiken wat je wilt bereiken en plezier beleven aan de weg er naartoe…!”

Klantcases van BusinessBuilding: