”Each one of us can make a difference. TOGETHER we make change”

Michel van der Laan, Partner BusinessBuilding

Het kan commercieel altijd beter. Hetzelfde blijven doen en een andere uitkomst verwachten heeft bewezen niet de beste aanpak te zijn. Samen inventariseren waar verbeteringen mogelijk zijn op het gebied van processen, vaardigheden en gedrag en deze op een transparante manier communiceren en implementeren, is de juiste manier. Denk hierbij in mogelijkheden en grijp de kansen die zich voordoen. De bewezen methodiek van BusinessBuilding en de positieve
wijze van werken van Michel, in combinatie met zijn analytisch vermogen, kunnen u en uw organisatie helpen de commerciële resultaten blijvend te verbeteren en uw ambities te realiseren.

Expertisegebieden

  • Ontwikkelen en implementeren van de commerciële strategie
  • Sparringpartner voor commercieel Management & Directie
  • Inrichten en optimaliseren van de commerciële organisatie en bijbehorende processen
  • Analyseren en verbeteren van de vaardigheden en effectiviteit van salesteams
  • Interim management

 

Achtergrond

Michel is een pragmatische en resultaatgerichte professional. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in diverse commerciële management en directie functies bij nationaal en internationaal opererende organisaties in een B2B omgeving. Gedurende zijn carrière heeft hij een reputatie opgebouwd als energieke en persistente, commerciële leider die altijd gericht is op het verbeteren van de resultaten. Hij heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van verandermanagement, procesoptimalisatie en reorganisaties. Bovendien heeft hij veel bedrijven geholpen met het creëren en implementeren van efficiënte en effectieve commerciële strategieën en de bijbehorende organisatiestructuur. Door zijn constructieve en transparante manier van communiceren kan hij als geen ander teams bouwen, individuen motiveren en verder ontwikkelen om de gewenste resultaten blijvend te realiseren. Daarnaast is hij als verbinder in staat om cross-functionele teams transparant en op een productieve manier te laten samenwerken.

 

Passie

Michel zijn passie is om gezamenlijk het maximale resultaat te behalen. Het geheel is meer dan de som der delen. Door individuen te laten denken in mogelijkheden en te acteren als ondernemers ontstaat een cultuur waarbij de mensen het verschil maken. Wacht daarbij niet op het perfecte moment, maar pak het moment en maak het perfect.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding: