”Inspireer medewerkers het beste uit zichzelf te halen voor nog grotere successen.”

Rob Stoopman, Partner BusinessBuilding

Vaardigheden, processen en persoonlijke drive zijn onontbeerlijk om verkoopsuccessen structureel in te bedden in de organisatie. Het realiseren van commerciële groei brengt veranderingen in de organisatie met zich mee. Verandering kan ervaren worden als een bedreiging door de medewerkers en hiervoor is draagvlak nodig. Een team van collega’s maakt uiteindelijk het verschil. Rob kan mensen inspireren om, op basis van ieders persoonlijke talenten, bedreigingen om te zetten in een positief begin op weg naar succes. Uitgangspunten: mensen in laten zien dat een positieve instelling en geloof in eigen kunnen, leiden tot het gewenste resultaat.

 

 

Expertisegebieden

  • Professionalisering van verkoop- en managementteams
  • Opzetten en implementeren van verandertrajecten
  • Interim-management
  • Coachen en aansturen van verkoopteams
  • Clusteren van bedrijfsonderdelen in Benelux of Duitstalig verband

 

Achtergrond

Rob is een ervaren senior executive die streeft naar het maximaal haalbare resultaat. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als commercieel- en algemeen directeur bij multinationals in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In deze periode heeft hij vele verbetertrajecten en integraties succesvol geleid. Bij deze trajecten staat de persoon centraal, want ‘de goede dingen doen en de dingen goed doen’ kan alleen met maximale inspanning van alle betrokkenen. Met zijn no-nonsense aanpak weet hij verkoop- en managementteams te binden en te laten groeien.

Passie

“Succes kun je afdwingen” Rob ziet het als zijn doel om dit over te brengen aan zijn teams en de mensen dit zelf te laten ervaren. Talent benutten, vaardigheden leren, verantwoording geven en nemen en zelfreflectie zijn de hoekstenen voor persoonlijke groei en essentieel om de resultaten blijvend te verbeteren en succes te ervaren.

Neem contact op:

Positief ingestelde medewerkers het maximale uit het team en de organisatie laten halen en gezamenlijk de klantenwens centraal stellen.

Klantcases van BusinessBuilding:

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!