”We vinden een weg,
of we maken er één.”

Kris Kabo, Partner BusinessBuilding

In een snel veranderende omgeving is het als organisatie een grote uitdaging om focus te houden op het gewenste resultaat. Net als in de topsport lukt het teams nauwelijks om structureel het maximale te presteren. De focus verdwijnt en zowel management als medewerkers zijn vaak bezig met randzaken die er niet toe doen. Door zijn sterk analytisch vermogen is Kris in staat om zeer snel focus aan te brengen op wat echt belangrijk is. Samen met het team vinden we, of maken we, een weg naar commercieel succes.

Expertisegebieden

  • Interim Management
  • Coaching van Commercieel Management.
  • Verandermanagement en reorganisatietrajecten
  • Commerciële trainingen

 

Achtergrond

Kris heeft ruim tien jaar ervaring als (interim) commercieel manager in o.a. de financiële sector. Hij heeft veel verandertrajecten begeleid en meerdere reorganisaties doorgevoerd. Meermalen is hij verantwoordelijk geweest voor de samenvoeging van teams uit verschillende bedrijfsculturen. Regelmatig heeft hij trainingen gegeven en heeft hij als coach voor andere leidinggevenden gewerkt.

Ook heeft Kris geruime tijd meerdere functies vervult op de Nederlandse financiële markt (optiebeurs). Vanuit deze periode weet hij als geen ander wat focus op resultaat is!

Passie

De passie van Kris is om medewerkers in hun kracht te zetten. Hij is een verbinder en weet medewerkers in beweging te krijgen.

Een goed functionerend team bestaat uit mensen met verschillende kwaliteiten. Door gebruik te maken van elkaars kwaliteiten krijg je een maximaal rendement. Accepteren waar je collega’s minder goed in zijn en elkaar helpen waar dit nodig is. Fouten durven maken en nieuwe dingen durven proberen. Focus op wat echt belangrijk is en vooral ook veel plezier maken in je werk. Met deze ingrediënten lukt het Kris om succesvolle teams te creëren die vol voor het maximale resultaat gaan.

Neem contact op:

Als de resultaten goed zijn volgt de sfeer vanzelf (of was het andersom?)

Klantcases van BusinessBuilding:

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!