‘Door de continue focus op commercie kunnen we bij mooie nieuwe klanten laten zien waar we goed in zijn’

toombaToomba is een sterk groeiend succesvol full service internet bureau met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van de meest complexe online systemen. Vanuit Lelystad werken oprichters Sander Bruinsma en Martijn Steltman met een enthousiast team dagelijks met veel passie aan het online succes van hun trouwe klanten. Voor elk vraagstuk, hoe complex ook, heeft Toomba een oplossing beschikbaar. Uitgangspunt is dat elke investering het dubbele oplevert!

Vanwege de diepgaande technische kennis, lukt het ons elke dag weer om uitstekende resultaten voor onze bestaande klanten te boeken. Hoewel het aantal nieuwe klanten jaarlijks toeneemt, hadden we de wens hierin te versnellen. Om dit proces efficiënt te begeleiden hebben we de ondersteuning van BusinessBuilding in de persoon van Cees Brouwer ingeroepen.

Bij de start van de samenwerking lag de focus op het inrichten van het commerciële proces voor het werven van nieuwe klanten. Naast het aanscherpen van de juiste doelgroep, de boodschap, hebben we veel energie gestoken in zowel de proactieve marktbenadering via meerdere kanalen als het verhogen van de kwaliteit van het hele verkoopproces. Ook is Cees fors aan de slag gegaan met het verbeteren van de vaardigheden van alle betrokkenen.

Het resultaat is dat we binnen Toomba nog meer commercie ademen dan voorheen. Onze focus op acquisitie heeft geleid tot meerdere nieuwe relaties. Onze medewerkers zijn steeds beter in staat om klantbehoeftes te vertalen in de juiste oplossingen en er wordt ingespeeld op nieuwe trends in de markt. Samengevat kan ik met tevredenheid stellen dat door de continue focus op commercie we bij mooie nieuwe klanten kunnen laten zien waar we goed in zijn; het implementeren van oplossingen waar zij allemaal blij van worden. En daar worden wij weer blij van! Will be continued.

toomba

« Terug naar alle artikelen

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!