Cees Brouwer

Verbetering vraagt om verandering!

Meer commercieel resultaat is voor ieder bedrijf haalbaar. Wil je verbeteren, dan moet je veranderen. Er ontstaan vragen als: hoe, wat, wanneer en wie. Cees is in staat om na een grondige analyse voorgestelde groeistrategieën succesvol te implementeren. Klantfocus, commerciële procesoptimalisatie in combinatie met motivatie en ontwikkeling van mensen, vormen de sleutels die leiden tot succes.

Neem contact op met Cees

Expertisegebieden

  • Interim (verbeter-)management
  • Ontwikkelen en implementeren van (commerciële) groeistrategieën
  • Commercieel performance management aan de hand van KPI’s
  • Coachen en trainen van de salesforce, commercieel management en directie
  • Franchise formulebouw en management

Achtergrond

Cees is een mensenmens die voor het hoogst haalbare gaat. Strategisch denken koppelt hij aan handelend vermogen, hij brengt focus aan en zorgt voor executiekracht. Cees leidt mensen en organisaties op inspirerende, motiverende en stimulerende wijze naar successen. Als resultaatverbeteraar heeft hij tevreden klanten in branches zoals ICT, online media, communicatie, voeding en elektronica. Cees heeft ruim 20 jaar ervaring in het aansturen van salesteams bij grote en middelgrote financiële dienstverleners in zowel B-to-B, B-to-C, als in Franchise omgevingen.

Passie

Het is Cees’ passie om het beste uit mensen en organisaties te halen. Mensen maken het verschil. Met de juiste ontwikkeling van het menselijk kapitaal kun je optimaliseren en ontstaat een blijvend èn maximaal resultaat voor elk bedrijf.

Klantfocus, commerciële procesoptimalisatie in combinatie met motivatie en ontwikkeling van mensen, vormen de sleutels die leiden tot succes.

Klantcases van Cees

Neem contact op met Cees

“Cees heeft ons enorm geholpen met de effectiviteit van onze sales inspanningen te verhogen. We realiseren nu met minder inspanningen meer. Daarnaast is Cees` persoonlijke aanpak doeltreffend, prettig en succesvol.”

Joris Goossens

Conversive

Zou jij ook eens willen sparren over commerciële resultaten?

Zou jij ook eens willen sparren over commerciële resultaten?

We gaan graag het gesprek aan. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op! Voortaan ontvang je max. 6x per jaar onze nieuwsbrief.

Hartelijk dank voor je interesse. We nemen contact met je op.