We blijven groeien en zijn op zoek naar uitbreiding van ons team.

Qua recruitment zijn we ervan overtuigd dat een kandidaat veel meer is dan alleen een profiel. Jij ook? En ben je ook nog eens in staat om vanuit een goede verbinding de beste mensen te selecteren? Dan voel jij je vast en zeker helemaal op je plek in ons team.

BusinessBuilding biedt opdrachtgevers de beste commerciële (interim) professionals op management- en directieniveau. Ben je onlangs gestart op de arbeidsmarkt of heb je al enkele jaren ervaring en wil je jezelf verder ontwikkelen, werken in vrijheid in een superleuke omgeving? Wij komen graag met je in gesprek als jij ons kunt helpen BusinessBuilding verder te laten groeien door het vinden van de beste interim professionals. Commerciële toppers die zich als zelfstandig ondernemer willen aansluiten bij onze succesvolle, groeiende formule.

Op onze website zie je voor wie we zoal werken en welke diensten we met onze club van professionals aanbieden aan onze opdrachtgevers.

Hoe zien wij jou in deze job:

* Je denkt en werkt op hbo-niveau
* Je hebt enige tot een paar jaar ervaring in recruitment
* Een werkweek van 28 uur of 36 uur, naar keuze
* Je hebt een passie voor commercie
* Je hebt een flexibele instelling en je werkt het liefst in een open en dynamische omgeving waar mensen belangrijk zijn
* Jouw eigen ontwikkeling vinden wij net zo belangrijk als jijzelf
* Je werkt deels thuis en meestal op ons ‘clubhuis’ in Nieuwegein

Kom in gesprek!

Klinkt bovenstaande goed en wil je er met ons over in gesprek?  Bel of mail ons dan nu voor een afspraak. Met een kop koffie of thee in de hand praten we verder en ervaar je meteen zelf hoe het bij ons gaat.

Bel 06-445 65 666 of stuur een mailtje naar recruitment@businessbuilding.nl

« Terug naar alle artikelen