Waar onze reis 12,5 jaar geleden begon met z’n vieren, vierden we afgelopen december ons 12,5 jarig jubileumfeest met 40 BusinessBuilding partners en hun eega’s. Vanuit de haven in Muiden reden we met 28 Eendjes (en die kunnen dus echt met 60km over een drempel 😊) naar Volendam, waarbij we ondertussen verschillende proeven aflegden, langs gingen bij een kaasboerderij en de beroemdste palingrokerij van Nederland bezochten. Na de terugtocht en een interessante rondleiding op kasteel Muiderslot gingen we met z’n allen aan de borrel en diner. Wat een feest!

Hoe het begon

We zijn in 2010 gestart vanuit onze kernwaarden; echte resultaten maken voor ondernemers met een club professionele, leuke en gepassioneerde mensen. Die de meerwaarde zien om samen te werken en zichzelf dagelijks te blijven ontwikkelen om zo het maximale aan onze klanten te bieden. En dat doen we tot op de dag van vandaag. In de afgelopen 12,5 jaar hebben we ruim 600 mooie (interim) projecten mogen doen, waarbij we elke keer weer de commerciële resultaten van onze klanten verbeterden.

Dank aan alle BusinessBuilding partners. Samen zijn we BusinessBuilding en samen maken we prachtige resultaten. Zonder jullie waren we er niet. Ook veel dank aan alle klanten die ons het vertrouwen gaven en waar we met volle overtuiging aan de slag mochten gaan.

Komende jaren verdiepen we ons verder in onze Commerciële Interim propositie, onder andere door Business Sustainability daaraan toe te voegen. En we gaan ons prachtige Leiderschapprogramma bij nog meer ondernemers uitrollen. En zo groeien we lekker door, waarbij we de commerciële  resultaten van onze klanten blijven verbeteren.

 

« Terug naar alle artikelen

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!