YoungCapital – Wij zijn de nieuwe generatie.

Werken met YoungCapital, is werken met de nieuwe generatie. Dit merk je direct aan onze energie en aan ons ondernemerschap. Wij houden van het maken van duidelijke afspraken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bovendien doen en denken wij graag tegelijk.

Vraag: De beste Sales Academy

YoungCapital is ambitieus en er werken ambitieuze talenten. De YoungCapital Academy moet dan ook de beste Sales Academy zijn die je kunt bedenken. Zo slaan wij de brug tussen de markt en jong sales talent. De YoungCapital Academy heeft naast het onderdeel commerciële opleiding ook een onderdeel persoonlijke ontwikkeling voor alle deelnemers. De YoungCapital Academy is door BusinessBuilding volledig ontwikkeld, maatwerk volgens de hedendaagse behoefte in sales. Goed passend bij de jonge talentvolle doelgroep.

Sales is een vak
Helaas wordt sales nog niet altijd gezien als vak. Daar gaan wij met deze Academy definitief verandering in brengen! In deze Academy doorlopen de deelnemers alle cruciale fasen en factoren waar ze in het hele verkoopproces mee te maken krijgen.

Aanpak
Er is een passende maatwerk Sales Academy ontwikkeld voor YoungCapital. De academy heeft een looptijd van circa 1,5 jaar, waarbij de deelnemers 1x per 6 weken een theorie dagdeel hebben. Tijdens de gehele Academy wordt de theorie gecombineerd met oefeningen en gaan de deelnemers aan de slag met praktijkopdrachten. Daarnaast zijn er subgroep-bijeenkomsten waarbij de deelnemers bij elkaar komen om specifieke onderwerpen te bespreken.

Personal Coach
De BusinessBuilding trainer/coach staat ook tussen de theoriedagen klaar voor de deelnemers van de Academy.  De trainer/coaches zijn bereikbaar en bieden ondersteuning via WhatsApp, e-mail, telefoon en de BusinessBuilding App. De BusinessBuilding App stimuleert en motiveert de deelnemers en is tevens een online leeromgeving.

Resultaat
Het resultaat van deze Academy is zeer goed te noemen. De manier van werken sluit goed aan bij de jonge doelgroep. De combinatie van theorie en praktijk zorgt ervoor dat de deelnemers alles direct gaan toepassen en de meerwaarde daarvan ervaren. De eerste deelnemers hebben de Academy ondertussen afgerond en een certificaat ontvangen. Zowel YoungCapital als de deelnemers van de Academy zijn uitermate enthousiast.

Quincy Burke
Businessline Manager YoungCapital

« Terug naar alle artikelen