Lex Geurts – Simac ICT Nederland BV

Simac ICT Nederland BV  is een onderdeel van het beursgenoteerde Simac Techniek NV.

lex-geurts-simac-ict-nederland-businessbuildingDe diensten van Simac ICT Nederland BV op het gebied van outsourcing, beheer en onderhoud zorgen voor een betrouwbare, stabiele ICT-omgeving. Hierdoor halen onze relaties maximaal rendement uit hun ICT-systemen. Met innovatieve ICT-projecten helpen we organisaties bij het verlagen van kosten, het realiseren van groei en het optimaliseren van klanttevredenheid.

De resultaten zijn al jarenlang stabiel en positief. Toch schakelden wij BusinessBuilding in, dit om een aantal redenen:

  1. Er was “een blik van buiten naar binnen” nodig om de verkoopprocessen te beoordelen en eventueel aan te scherpen
  2. De verkoopvaardigheden van onze accountmanagers dienen van tijd tot tijd aangescherpt te worden

Simac ICT was op zoek naar meer new business in de vorm van dienstenuitbreiding bij bestaande relaties en nieuwe relaties.

De reden waarom we voor BusinessBuilding gekozen hebben is omdat zij een sterk commitment hebben op de te leveren resultaten. Daarnaast werken zij met ervaren en doorleefde trainers die het klappen van de zweep goed beheersen.

Na een aantal gesprekken werd een maatwerk plan voor Simac ICT opgesteld en zijn we gestart. Opmerkelijk was dat tijdens het traject er door BusinessBuilding niet werd geschroomd om (stevig) bij te sturen. Dit om de beoogde resultaten te bereiken.

De trainingen waren goed afgestemd op onze praktijksituatie. Ook is de complete werkwijze van Simac ICT een stuk transparanter geworden waardoor we beter en eerder op de resultaten kunnen sturen.

In het begin even wennen, maar stevige kerels waar je op management en directie niveau goed mee kunt sparren. Het werpt duidelijk vruchten af om ze in te huren.

« Terug naar alle artikelen