SEP Peeters – Theo Peeters

SEP Peeters is een arbeidsbemiddeling bureau met een zeer hoge klanttevredenheid. Dankzij eigen wervingskantoren in Oost Europa, kan SEP Peeters telkens weer de perfecte match maken tussen opdrachtgevers en medewerkers. Uitzendkrachten werken graag via SEP Peeters, vanwege de goede secundaire voorwaarden en de uitstekende begeleiding.theo-peeters-sep-peeters-businessbuilding-klant

Startsituatie

Oprichter Theo Peeters is al 30 jaar ondernemer en dankzij de hoge kwaliteit die hij levert, kwamen de klanten altijd vanzelf binnen. Toen door de crisis de markt onder druk kwam, werd het tijd om actief de markt te bewerken.

Aanpak

De partner van BusinessBuilding (Robert Herbschleb) maakte een snelle maar grondige analyse van de 3 jaar resultaten en de huidige sales aanpak. Op basis van die analyse kwam hij met een concreet groei programma.

Gedurende 10 weken werkte Robert een dag in de week bij SEP Peeters. Daar coachte hij op het implementeren van de nieuwe werkwijze en trainde hij op het vergroten van verkoopvaardigheden. Er is een gestructureerde manier van werken ontwikkeld, die precies bij ons bedrijf past.

Resultaat

De interne processen waren uitstekend op orde, de externe sluiten hier nu helemaal op aan. SEP Peeters werkt gestructureerd en pro-actief aan het werven van nieuwe klanten. De commercie is niet alleen professioneler geworden, er is ook meer focus en efficiency.

« Terug naar alle artikelen