Ron Oldenburg – Middelbeek Lease

Middelbeek Lease is op de leasemarkt een landelijke speler met een lokale focus. Wij houden ons al meer dan vijftig jaar bezig met het invullen van mobiliteitsvraagstukken en hebben op zowel lange,  als op korte termijn zeer flexibele oplossingen. We mogen dus spreken van een leasebedrijf met de nodige ervaring.

ron-oldenburg-middelbeek-lease-businessbuildingKlanten kiezen voor Middelbeek Lease vanwege onze persoonlijke aanpak, heldere en scherpe tariefstelling en bovenal vanwege onze flexibiliteit. Zonder verrassingen achteraf. Middelbeek Lease vervuld een partner rol. In zowel tijden van groei als van krimp bieden wij de beste oplossing.

Door een sterk veranderende markt is bij ons de behoefte ontstaan om onze propositie en verkoopaanpak onder de loep te nemen. Onze zoektocht naar een partij die onze verkoopaanpak snel rendement kon opleveren, bracht ons bij BusinessBuilding. Op een pragmatische wijze heeft BusinessBuilding onze salesprocessen up to date gemaakt.

De adviseurs hebben onze doelgroepsegmentatie en product-marktcombinaties (PMC’s) tegen het licht gehouden.  Daarnaast heeft een intensieve training van onze accountmanagers geresulteerd in een structurele verbetering van ons acquisitiebeleid. Binnen zeer korte termijn is het aantal afspraken met waardevolle leads gestegen met vijftig procent.

De adviezen van BusinessBuilding werpen nu al duidelijk vruchten af. Op basis daarvan zien we 2012 met veel kansen en mogelijkheden.

« Terug naar alle artikelen

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!