Bent u op zoek naar een Interim Sales Manager? Klik dan hier voor meer informatie

Interim sales managers van Nederland? Alleen de beste.

Interim sales managers? Bij BusinessBuilding vind je de beste. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Commercie – van Marketing en Sales. Ervaring als zowel als commercieel directeur, directeur marketing, als interim sales managers, waardoor wij weten welke valkuilen we tegenkomen en waar we dus niet intrappen. Maar vooral weten onze professionals wat er nodig is om het gewenste succes te behalen.

Wij maken het waar! Daarom durven wij deze flinke uitspraak te doen: Wij hebben de beste interim sales managers van Nederland.

Naast onze kennis en ervaring werken wij met bewezen methodieken. Deze methodieken en modellen delen we via onze kennisbank. Direct een treffend sales model ontvangen en aantoonbaar verbeteren? Download direct onze kennisintensieve sales modellen.

Testformulier Mark

  • MM slash DD slash JJJJ

Naast onze kennis en ervaring werken wij dus met bewezen methodieken. Goed doordacht en onderbouwt. Dit geldt voor het gehele traject; van kennismaking tot overdracht. Kennis van gedrag en psychologie. Het zijn immers de mensen die het moeten gaan doen. Deze zijn dan ook cruciaal. Verstand hebben van mens en gedrag, groepsdynamica is in onze ogen dan ook een belangrijk vereiste. Niet alleen op gevoel, maar ook hier met een gedegen kennis en onderbouwing. Wij geloven in een tijdelijke rol, waarbij we in relatief korte periode resultaten realiseren. Daarom doorlopen we de volgende fases:

1. Een kennismaking

Dat lijkt een open deur, maar een echte oprechte en goede kennismaking zorgt ervoor dat de mensen van het team niet in de weerstand schieten maar juist blij zijn met de geboden hulp en aankomende verbeteringen.

2. Een analyse fase

Klinkt wederom logisch, echter hebben wij een commerciële audit die op alle cruciale performers inzichten geeft. Inzicht in hoe de werkprocessen nu zijn, wat de vaardigheden en competenties van alle betrokkenen zijn. We voeren een data-analyse uit, we maken inzichtelijk wat verbeterd kan worden en maken haarscherp hoe deze verbeteringen geïmplementeerd moeten worden. En natuurlijk wat dit gaat opleveren.

3. De implementatie fase

Nadat we dit alles scherp hebben gemaakt en met elkaar hebben afgestemd welke prioriteiten we daaraan koppelen, gaan we verder met de implementatie. De uitvoering is immers nog belangrijker dan het plan.

4. Een goede borging

Het is immers van belang dat de ingezette verbeteringen door blijven gaan als de interim manager weer vertrokken is. Ook hiervoor maken wij gebruik van onze kennis en ervaring gecombineerd met bewezen methodieken.

5. Afronden met de overdracht fase

We hepen mee met de selectie van de juiste interim sales managers, werken de nieuwe sales manager volledig in en zorgen we voor een gedegen overdracht. En als we dan weg zijn blijft het vangnet nog een ruime tijd aanwezig. Met behulp van o.a. tele-coaching houden we de salesmanager scherp en bieden we hem/haar een vangnet om op terug te kunnen vallen. Dit alles doorlopen we veelal in een tijdsbestek van 6 tot 8 maanden. Daarbij houden wij de opdrachtgever steeds op de hoogte van de bereikte resultaten en aankomende activiteiten

Wat kunt u verwachten van de Interim sales managers van BusinessBuilding?

Stijging van de gemiddelde performance

Bereiken van de gestelde doelstellingen

Een voorspelbare output

Performance op doelgroep

Geïnteresseerd? Neem contact en wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden

« Terug naar alle artikelen

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!