De beste interim sales managers van Nederland

Wij hebben de beste interim sales managers van Nederland.

Door: Andre de Wilde

Interim sales managers van Nederland? Alleen de beste.

Interim sales managers? Bij BusinessBuilding vind je de beste. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Sales en Marketing; van Commercie. Ervaring als zowel als commercieel directeur, directeur marketing, als interim sales managers, waardoor wij weten welke valkuilen we tegenkomen en waar we dus niet intrappen. Maar vooral weten wij met welke interventies wij de benodigde omzet en rendement we groei gaan realiseren. 

Wij maken het waar! Daarom durven wij deze flinke uitspraak te doen: Wij hebben de beste interim sales managers van Nederland. 

Naast onze kennis en ervaring werken wij met bewezen methodieken. Deze methodieken en modellen delen we via onze kennisbank. Direct een treffend sales model ontvangen en aantoonbaar verbeteren? Download direct onze kennisintensieve sales modellen.

Ontvang onze modellen direct per e-mail

Wij plaatsen onze hele modellen bibliotheek online. Regelmatig voegen we nieuwe toe. Vul je gegevens in en ontvang deze modellen automatisch per email.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naast onze kennis en ervaring werken wij dus met bewezen methodieken. Goed doordacht en onderbouwt. Dit geldt voor het gehele traject; van kennismaking tot overdracht. Kennis van gedrag en psychologie. Het zijn immers de mensen die het moeten gaan doen. Deze zijn dan ook cruciaal. Verstand hebben van mens en gedrag, groepsdynamica is in onze ogen dan ook een belangrijk vereiste. Niet alleen op gevoel, maar ook hier met een gedegen kennis en onderbouwing. Wij geloven in een tijdelijke rol, waarbij we in relatief korte periode resultaten realiseren. Daarom doorlopen we de volgende fases:

1.Interim sales managers starten met een kennismaking

Dat lijkt een open deur, maar een echte oprechte en goede kennismaking zorgt ervoor dat de mensen van het team niet in de weerstand schieten maar juist blij zijn met de geboden hulp en aankomende verbeteringen. In de vertraging zit dan ook de versnelling.

2. Interim sales managers vervolgen met een analyse fase

Klinkt wederom logisch, echter hebben wij een commerciële audit die op alle cruciale performers inzichten geeft. Inzicht in hoe de werkprocessen nu zijn, wat de vaardigheden en competenties van alle betrokkenen zijn. We voeren een data-analyse uit, we maken inzichtelijk wat verbeterd kan worden en maken haarscherp hoe deze verbeteringen geïmplementeerd moeten worden. En natuurlijk wat dit gaat opleveren.

3. Interim sales managers gaan door met de implementatie fase

Nadat we dit alles scherp hebben gemaakt en met elkaar hebben afgestemd welke prioriteiten we daaraan koppelen, gaan we verder met de implementatie. De uitvoering is immers nog belangrijker dan het plan. Hier worden resultaten geboekt.

4. Interim sales managers zorgen voor een goede borging

Het is immers van belang dat de ingezette verbeteringen door blijven gaan als de interim manager weer vertrokken is. Ook hiervoor maken wij gebruik van onze kennis en ervaring gecombineerd met bewezen methodieken.

5. Interim sales managers ronden af met de overdracht fase

We hepen mee met de selectie van de juiste interim sales managers, werken de nieuwe sales manager volledig in en zorgen we voor een gedegen overdracht. En als we dan weg zijn blijft het vangnet nog een ruime tijd aanwezig. Met behulp van o.a. tele-coaching houden we de salesmanager scherp en bieden we hem/haar een vangnet om op terug te kunnen vallen. Dit alles doorlopen we veelal in een tijdsbestek van 6 tot 8 maanden. Daarbij houden wij de opdrachtgever steeds op de hoogte van de bereikte resultaten en aankomende activiteiten

Het resultaat van een interim sales managers van BusinessBuilding?

Interim sales managersStevige omzet en rendementsgroei

Interim sales managersEen sterk gemotiveerd verkoopteam

Interim sales managersEen “gespreid bed” voor de salesmanager die het weer overneemt

Interim sales managersOptimaal ingericht commerciële werkprocessen

Interim sales managersEen goede samenwerking tussen sales en marketing

Interim sales managersDoor een optimale en gestructureerde acquisitie zijn er nieuwe klanten binnengekomen

Interim sales managersIedereen werkt met de nieuwste verkoop en marketing technieken

Interim sales managersAlle medewerkers zijn getraind en maximaal vaardig

Interim sales managersDe conversies zijn inzichtelijk en transparant met slimme dashboarding.

Interim sales managersAlle commerciële medewerkers presteren maximaal

Interim sales managersInzichten in de rendementen per oriëntatie en verkoopkanaal

Geïnteresseerd? Neem contact en wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden