BusinessBuilding app

BusinessBuilding heeft een app ontwikkeld om de medewerkers van onze klanten interactief te helpen bij de ontwikkeling van hun commerciële vaardigheden. De app ondersteunt, activeert en begeleidt de deelnemers tijdens de implementatie van BusinessBuilding programma’s zodat de behandelde theorie en methodiek daadwerkelijk worden toegepast en daarmee effectief geborgd worden in de dagelijkse praktijk.

E-learning & engagement

De deelnemers kunnen in de app alle behandelde theorie nalezen, krijgen vragen die ze moeten beantwoorden en kunnen chatten met de BusinessBuilding trainer/coach en de overige deelnemers. De app biedt hiermee online learning & engagement en draagt zo stevig bij aan de ontwikkeling van alle medewerkers en organisaties in de praktijk.

Het helpt de deelnemers op zowel korte als lange termijn in het verhogen van hun vaardigheden en in het daadwerkelijk toepassen in de praktijk. Daarmee levert een programma van BusinessBuilding aanzienlijk meer op dan de traditionele trainingsprogramma’s.

Inzichten

Onze klanten krijgen objectieve en feitelijke inzichten in de engagement en de ontwikkeling van de vaardigheden van hun medewerkers. Hiermee zijn de resultaten van een training c.q. programma van BusinessBuilding inzichtelijk, aantoonbaar en meetbaar. Door middel van de benchmark kan uw organisatie de ontwikkeling van uw medewerkers en teams t.o.v. medewerkers bij andere bedrijven bekijken.

Verbeter als mens en organisatie de vaardigheden en het gedrag en benut de extra mogelijkheden dankzij de app, samen met BusinessBuilding. Wil je meer weten? Neem contact met ons op: info@businessbuilding of 088 – 0111 333

« Terug naar alle artikelen

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!