BusinessBuilding is onlangs een mooie samenwerking gestart met Boerderij De Boerinn. We creëren daarmee samen een unieke combinatie van aantrekkelijke teambuildingsactiviteiten met een hoog fun-gehalte en diepgaande kennis over teamdynamiek en leiderschap.

Boerderij De Boerinn staat al jaren bekend om zijn uitgebreide scala aan de leukste teambuilding-ervaringen in een landelijke omgeving. Zowel indoor als outdoor bieden ze activiteiten zoals schapen drijven, escaperoom, break-in box en boogschieten. Deze activiteiten bevorderen de teamspirit en stimuleren samenwerking in een ontspannen en informele setting.

Toevoeging waardevolle kennis en inzichten

Voor nog meer diepgang tijdens de zakelijke teambuildingactiviteiten voegt BusinessBuilding sinds kort een inhoudelijke dimensie toe. Als experts op het gebied van teamontwikkeling en leiderschapstraining, leveren wij waardevolle kennis en inzichten om teams te helpen groeien en effectiever te worden. Met deze inhoudelijk component biedt BusinessBuilding deelnemers de tools om hun kennis en vaardigheden op het gebied van samenwerking en leiderschap substantieel te versterken.

Door de krachten te bundelen, bieden Boerderij De Boerinn en BusinessBuilding een totaalbenadering voor teamontwikkeling. Teams genieten niet alleen van leuke en uitdagende activiteiten, maar profiteren ook van de expertise en begeleiding van professionals op het gebied van teamdynamiek en leiderschap. Deze combinatie creëert een unieke ervaring die resulteert in een duurzame, sterkere samenwerking en betere prestaties in organisaties.

Meer informatie over Boerderij De Boerinn vind je op www.deboerinn.nl. Wil je meer weten over het inhoudelijke aspect van de teambuilding? Neem dan contact op met Marieke van Stek via mstek@businessbuilding.nl of 06 – 2290 8067.

« Terug naar alle artikelen

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!