Op vrijdag 14 april 2023 hadden we een professionaliseringsdag op Nyenrode Business Universiteit. De dag stond in het teken van Sustainability, een thema waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen en waarop wij onszelf willen blijven ontwikkelen. De dag werd verzorgd door prof. dr. ir. Andre Nijhoff, professor Sustainable Business en Stewardship bij Nyenrode.

Business Sustainability

Sustainability is essentieel in onze huidige maatschappij en in het bedrijfsleven. Toch zien wij veel bedrijven worstelen met dit thema. ‘Wat betekent sustainability voor mij als ondernemer en hoe kan ik mijn bedrijf duurzamer maken?’ zijn vragen die wij krijgen van onze klanten. De antwoorden op deze vragen zijn het uitgangspunt van ons nieuwe Business Sustainability Programma dat wij samen met Nyenrode University ontwikkelen. Hiermee helpen wij onze klanten om duurzamer te ondernemen en hun (commerciële) strategie daarop af te stemmen.

Het Business Sustainability Programma is vanaf eind april 2023 beschikbaar voor onze klanten. Wil je informatie over het programma ontvangen? Mail ons dan op info@businessbuilding.nl en wij houden je op de hoogte van de eerste startmogelijkheid.

BusinessBuilding profdag Nyenrode
Leerdag Nyenrode 2023
BusinessBuilding kaartenhuis bouwen

« Terug naar alle artikelen