Interim management

Maak kennis met onze Interim Sales Managers

Op zoek naar een interim sales manager? De consultants van BusinessBuilding hebben veel specifieke kennis, kunde en ervaring in huis op het gebied van commercie en sales: ervaring als sales manager, als interim accountmanager en als lid van de directie. Wij zoeken naar de juiste klik tussen organisatie en professional met het juiste specialisme. Die weet met welke interventies we de gewenste omzet, rendement en groei gaan realiseren. BusinessBuilding levert daarom de beste kandidaat voor uw organisatie.

Zelf ervaren wat een BusinessBuilding interim sales manager voor uw organisatie kan betekenen?

De aanpak van onze Interim Sales Managers

De interim sales professionals van BusinessBuilding geven een salesteam een blijvende kwalitatieve impuls. Zij hanteren daarbij bewezen methodieken, goed doordacht en onderbouwd, zodat wij en u de concurrentie voorblijven. Dit traject kent de volgende aanpak:

1. Een goede kennismaking. Dit zorgt ervoor dat het hele team ‘on-board’ komt en eventuele weerstand wegvalt. In de vertraging zit dan ook meteen de versnelling.

2. Een commerciële audit. Deze grondige analyse geeft inzicht in alle cruciale performers, welke verbeteringen nodig zijn en wat dit gaat opleveren.

3. De implementatiefase. De uitvoering is immers belangrijker dan het plan: hier worden de resultaten geboekt.

4. Een goede borging. Er wordt gezorgd voor een goede borging, zodat de ingezette verbeteringen blijvend zijn.

5. De overdachtsfase. Een gedegen overdracht en een vangnet om op terug te vallen.

  • Stevige omzet en rendementsgroei
  • Iedereen werkt met de nieuwste verkoop- en marketingtechnieken
  • Alle medewerkers zijn getraind en maximaal vaardig
  • De conversies zijn inzichtelijk en transparant met slimme dashboarding
  • Inzichten in de rendementen per oriëntatie en verkoopkanaal
  • Een sterk gemotiveerd verkoopteam
  • Een gespreid bed voor de salesmanager die het weer overneemt
  • Optimaal ingericht commerciële werkprocessen
  • Een goede samenwerking tussen sales en marketing
  • Nieuwe klanten door geoptimaliseerde en gestructureerde acquisitie

Interim Sales Management in de praktijk

Het is van cruciaal belang voor de goede gang van zaken in een bedrijf dat de juiste voorwaarden gesteld worden; Omzetdoelen moeten realistisch zijn, er dient voldoende tijd voor te zijn en omzetdoelen vereisen een bepaalde focus. Een goede sales management sturing is hierbij key.

Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is het weerbarstiger dan het lijkt, en dat weet u ook. Daarom leest u dit. U bent zoekende naar een passende oplossing waarmee de vooraf bepaalde doelstellingen wél gehaald worden. Een interim sales manager én dus een perfecte invulling van een goede en effectieve sales management sturing is wat u nodig heeft. De interim sales managers van BusinessBuilding verstaan als geen ander de juiste doelen te bepalen en processen haarfijn te stroomlijnen.

BusinessBuilding kan u helpen bij een succesvolle inrichting en uitvoering van sales management zodat commerciële doelstellingen wél gehaald worden en de output van de sales management sturing wel goed is.

De juiste Interim Sales manager voor u

Kiest u voor BusinessBuilding, dan kiest u voor interim sales professionals die beschikken over ervaring met sales management sturing en een hands-on aanpak gericht op direct resultaat.

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Vul het onderstaande contactformulier in of bezoek onze contactpagina voor meer informatie.

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!