Afgelopen periode heb je als ondernemer alle zeilen bijgezet. In normale omstandigheden heb je al meerdere ballen in de lucht te houden en nu kwamen daar nog een aantal urgente ballen bij.

Nu we in wat rustiger vaarwater terecht gaan komen, is het zaak om weer naar de langere termijn van je onderneming te kijken.

Schaakspel

We vergelijken ondernemen wel eens met schaken. Net als in het schaakspel moet je constant een paar zetten vooruitdenken om te winnen. Past je strategie nog? Of moet je jezelf voor een deel opnieuw uitvinden? Is je onderneming voldoende wendbaar en zijn je medewerkers in staat om te anticiperen op snel veranderende omstandigheden? Is je verkoop- en marketingaanpak nog goed voor de toekomst?

Sparren

Allemaal vragen die je niet zomaar kunt beantwoorden. En als dit toch lukt, hoe krijg je het dan voor elkaar in de uitvoering? Een goed begin is om eens te sparren met een ervaren professional. Wij kunnen je altijd vrijblijvend een aantal praktische tips geven waar je direct mee aan de slag kunt.

En tegelijkertijd dagen we je graag uit om ook voor de langere termijn je strategie scherp te stellen en je doelen te behalen.

« Terug naar alle artikelen