Gert-Jan Delcliseur – Searchresult

“We groeien nu gestructureerder”

Om onze nummer één positie als beste online marketing-bureau veilig te stellen, is het onze missie om continu te bewijzen dat het altíjd beter kan. Significant beter.

Om die reden gaan we partnerschappen aan waarin wederkerigheid en innovatie, expertise en motivatie, en transparantie en accountability de weg naar succes zijn.

Die kenmerken vind je dan ook terug in het partnerschap met BusinessBuilding. Met veel kennis, ervaring en enthousiasme ondersteunt Andre de Wilde van BusinessBuilding ons (Searchresult) bij het inrichten van de noodzakelijke commerciële structuur.

Ook laat hij ons zien hoe wij in zijn expertisegebied significant beter kunnen presteren. Want spraakmakende resultaten voor onze klanten boeken is één, zonder de juiste commerciële focus lopen we onnodig risico om grip te verliezen op onze groei.

Commerciële kansen benutten, risico’s verkleinen en structuur aanbrengen: de eerste vruchten van onze samenwerking werpen zich al af. We gaan van spontaan, telkens met aanzienlijke sprongen, groeien, naar beter gecontroleerde, structurele en gespreide groei. Gericht op die marktsegmenten waar wij volop kansen zien en optimaal tot ons recht komen.

Zo draagt BusinessBuilding indirect ook bij aan de bottom line van Searchresult: duurzame marketingdienstverlening. Met zowel marketing- als business-wise de touwtjes voor onze opdrachtgevers stevig in handen.

« Terug naar alle artikelen