“Een uitstekende training voor nieuw concept Easy2Fix”

opdrachtgever guus van drevenAutoschade Herstel Groep is een vooraanstaande landelijke autoschade keten met meer dan 50 aangesloten herstelbedrijven. Door up-to-date vakkennis, enthousiasme en ongeremde passie te combineren met de meest innovatieve reparatietechnieken zijn wij in staat elke schade, van cosmetisch tot complex en merk gerelateerd, efficiënt, kwalitatief en veilig te repareren.

Easy2Fix is een onderscheidend en innovatief concept waarbij iedereen eenvoudig een foto van je deuk of kras kunt doorsturen en binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangt. De schade is vaak voordelig en binnen één dag te repareren door de experts van Easy2Fix.

Training

businessbuilding maatwerk trainingOm onze ondernemers en medewerkers optimaal te kunnen laten inspelen bij alle commerciële en communicatie aspecten die hierbij komen kijken zochten wij een specifieke training. Belangrijk daarin was dat deze training goed moest passen bij onze mensen en onze werkwijze en natuurlijk ook gegeven door mensen met enthousiasme en dezelfde passie voor hun vak zoals wij die hebben. Dit vonden wij bij BusinessBuilding in de personen Jan Flipsen en Andre de Wilde.

Ze ontwikkelden een passende maatwerk training voor Easy2Fix en hebben deze op voor onze ondernemers goed passende tijden door het hele land gegeven.

easy2fix-training-businessbuildingDe training bestond uit theorie over communicatie en verkoop, gecombineerd met een flinke dosis praktijkoefeningen. In een drietal trainingsdagen werden verschillende nieuwe, hedendaagse theorieën en technieken op het gebied van verkoop, communicatie, en klantgerichtheid intensief met elkaar behandeld. Tussen de trainingen door was er regelmatig contact tussen de trainers en de deelnemers. Ook waren er praktijkopdrachten die door de deelnemers zijn uitgevoerd. De trainingen zijn onlangs afgerond en uiteindelijk zijn er een groot aantal certificaten uitgereikt aan de deelnemers.

Resultaat

De deelnemers zijn enthousiast over de training en waarderen deze gemiddeld met een 8. Maar liefst 77% van de deelnemers gaf aan het werk concreet beter te kunnen uitvoeren na deze training.

We kunnen dus zeker spreken van een geslaagd traject.

« Terug naar alle artikelen

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!