Kitty Sins – Extra Talent

Omgaan met een veranderde markt

De arbeidsbranche is een branche die erg op spanning staat, dat geldt ook voor Extra Talent. Een veranderende arbeidsmarkt vraagt om een andere aanpak, je zal actief op zoek moeten naar kansen en mogelijkheden, een actieve benadering van de markt is hierbij essentieel! Je onderscheidend vermogen goed overbrengen op je klanten is nog belangrijker dan voorheen.

Vkitty-sins-extra-talent-business-buildingia via ben ik met Edwin Witte van BusinessBuilding in contact gekomen. In een goed gesprek hebben we de onze situatie besproken en uiteindelijk bleek de Sales Boost training het beste instrument voor ons. Deze “Sales Boost training” is zeer pragmatisch opgebouwd, dat was een belangrijke reden voor mij, op deze manier werd er op deze dagen getraind en tegelijkertijd aan de omzet en marktdruk gewerkt.

Het mooie is dat de consultants in de training actief aan de slag gaan op hun eigen klanten en/of prospectlijst, hierbij werden ze actief gecoacht. In 3 maanden tijd hebben we al onze consultants in 10 dagdelen bij elkaar gehaald. Gedurende deze blokken hebben wij ons gericht op het plegen van koude acquisitie en hoe om te gaan met bezwaren.

Zeker door te werken met terugkomdagen hebben we actuele probleemzaken kunnen oppakken en hebben we door middel van rollenspellen de consultants tools gegeven om met deze bezwaren om te gaan.

Door daarnaast te trainen op de juiste gesprekstechnieken zoals bijvoorbeeld de “elevator pitch” zijn onze consultants nog beter in staat om ons onderscheidend vermogen beter te vertalen naar de markt en zijn ze allemaal sterker geworden aan de telefoon.

En met een duidelijk resultaat want door de pragmatische aanpak en het gezamenlijk bespreken van de problematiek hebben we de eerste kandidaten al kunnen plaatsen bij nieuwe klanten die we tijdens deze training binnen gehaald hebben.

De Extra Talent Groep bemiddelt tussen mensen met extra talent en
organisaties die daar naar op zoek zijn. Dat doen we in heel Nederland, op een toenemend aantal terreinen.
Wij geloven dat bemiddelen het beste werkt wanneer de focus ligt op één
specialisme, zoals financieel, logistiek, office, juridisch, retail etc. Vanuit deze specialisaties kunnen wij specifieke markten goed bedienen. Met bijna 15 jaar ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling, zijn wij een organisatie die staat voor haar afspraken, trots is op haar werk en daadkracht toont!

« Terug naar alle artikelen

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!