‘We moeten omzetverlies de komende periode goedmaken’

We bevinden ons in een bijzondere periode. Een achtbaan waar soms geen einde aan lijkt te komen. De omzet is voor de meeste bedrijven in snel tempo enorm teruggevallen.

Nu, na een roerige maand kijken we langzaam weer vooruit. Vooruit naar een periode van hard werken en herstel. Alles zal nog niet gelijk weer volledig bij het oude zijn, maar we gaan er vol goede moed tegenaan.

BusinessBuilding heeft een speciaal actieprogramma ontwikkeld, waarin we jouw onderneming in tien weken tijd ‘Back on Track’ zetten. Een intensief en actiegericht programma waarin we met alle betrokkenen in de verkoop aan de slag gaan. Kansen zien en benutten en met het hele team alleen maar de juiste dingen doen.

We starten dit Commerciële ReBuild Programma met een Quick Scan van één dag, waarin we snel en goed kijken waar de kansen liggen en wat er gerepareerd kan worden. Daarna stemmen we samen het tien weken actieplan in detail af en gaan er met het hele team mee aan de slag.

In deze tien weken is alles erop gericht om de opgelopen achterstand in te halen en weer zo snel mogelijk ‘Back on Track’ te komen. Zowel in het bedienen van bestaande klanten als bij nieuwe klanten en markten.

  • Actie- & resultaatgericht
  • Motivatie en teamspirit in hoge energie
  • Het commerciële proces scherp zetten en alleen de juiste dingen doen
  • Tijdens de uitvoering de kwaliteit verhogen

Na tien weken is het zaak om de sneltrein rijdend te houden. Uiteraard helpen we jou ook daarbij.

Lees meer over het programma of neem contact met ons op via rebuild@businessbuilding.nl of 088 – 0111 333.

« Terug naar alle artikelen

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!