Neuro Masterclass

Met breinkennis effectief inspelen op de veranderende markt

Het menselijk brein herbergt diverse geheimen. Met behulp van de laatste technieken zijn neurowetenschappers in staat om real-time in het brein te kijken. Dit geeft belangrijke inzichten in hoe ons menselijk brein daadwerkelijk reageert. Stap voor stap ontdekken we steeds meer over de werking van onze hersenen en welke invloed het brein op ons dagelijks gedrag en handelen heeft. BusinessBuilding staat voor duurzame gedragsverandering in organisaties en heeft neurowetenschappelijke inzichten in leiderschaps-, management- en salesprogramma’s gebracht.

“Het zijn niet de sterkste soorten die overleven, ook niet de meest intelligente. Het zijn diegene die het beste reageren op veranderingen.”

Charles Darwin

Als mens en als ondernemer wil je groeien, zo goed en zo duurzaam als mogelijk is. Ambitie en groei zijn onlosmakelijk verbonden met verandering en veranderprocessen. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk! Want veranderen is voor de meesten van ons niet natuurlijk.

Hoe wordt veranderen een natuurlijk proces?

De wereld om ons heen verandert continue en sneller dan ons brein kan bijhouden. Bedrijven moeten mee  veranderen, om geen commerciële slagkracht te verliezen. Hoe passen de medewerkers in je organisatie zich zodanig aan dat flexibel inspelen op de veranderende markt uiteindelijk een natuurlijk proces wordt?

BusinessBuilding heeft haar eigen neuro-experts. Ze hebben zich verdiept in hoe je met neurowetenschappelijke inzichten een effectieve en flexibele verandering inzet op het gebied van werkprocessen en gedrag/mindset. Het resultaat is de Neuro Academy; vier leiderschaps- en managementprogramma’s die jou als ondernemer helpen om groei en ambitie op duurzame wijze te verwezenlijken.

In de Neuro-Masterclass nemen onze experts je mee in de fascinerende wereld van ons brein. Je krijgt een eerste inzicht in breinkennis en hoe je (commerciële) processen en resultaten kunt beïnvloeden. En hoe je bereikt dat er minder weerstand wordt opgewekt bij veranderingen, waardoor het behalen van gestelde doelen eenvoudiger gerealiseerd wordt.

Wanneer wordt ”ja” zeggen ook “ja” doen?

Bij interne verbeterprocessen en het implementeren van verandering, zeggen medewerkers veel “ja”, maar doen uiteindelijk toch “nee”. Vaak blijkt na enkele maanden dat er geen echte vooruitgang is geboekt bij het realiseren van de plannen of veranderingen. Hoe zorg je er nu voor, met gebruik van breinkennis, dat medewerkers “ja” zeggen, maar ook “ja” doen?

Je neemt een aantal concrete zaken mee naar huis waarmee je als ondernemer direct aan de slag kan in jouw eigen organisatie.

Op donderdag 15 oktober aanstaande organiseert BusinessBuilding een Masterclass rondom haar Neuro Academy. In één middag krijg je, in een corona-proof omgeving, inspirerende inzichten in de werking van ons brein, en hoe je deze kennis kan gebruiken om op korte en lange termijn betere resultaten te halen met je medewerkers. De Masterclass staat onder leiding van Bernard van der Vloed, Marieke van Stek en Sjef de Graauw.

Locatie: Music Meeting Lounge; Amstelveen 

Investering: € 175,- excl. btw

Programma:

  • 14.00 uur  Ontvangst
  • 14.30 uur  De werking van ons brein
  • 15.30 uur  Korte break
  • 15.45 uur  Workshops aan de hand van stellingen en cases
  • 16.45 uur  Napraten en kennis delen onder het genot van een drankje en hapje.

Inschrijven kan tot en met maandag 5 oktober. We hebben ruimte voor maximaal 15 personen. Wacht dus niet te lang.

 

Meld je aan voor de masterclass

Geen deelname, maar wel interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze neuro-experts?

Bel (088) 0111 333 of mail naar neuro@businessbuilding.nl