YoungCapital Academy

De beste sales opleiding zijn die er is. Dat is het streven van de YoungCapital Sales Academy.

De beste sales opleiding zijn die er is. Dat is het streven van de YoungCapital Sales Academy. YoungCapital is een ambitieuze organisatie waar ambitieuze talenten werken, en met de YoungCapital Academy slaat BusinessBuilding een brug tussen jong sales talent en de markt. Naast de salesopleiding behelst de Academy ook een onderdeel persoonlijke ontwikkeling voor alle deelnemers. Kortom: een volledig maatwerk salesopleiding die perfect aansluit bij een jonge, talentvolle groep.

Voor wie en wat: Sales Opleiding voor jonge sales professionals

De YoungCapital Academy richt zich op de nieuwe generatie: jonge, ambitieuze sales talenten. Dit merk je direct aan de energie en het ondernemerschap dat er heerst. Duidelijke afspraken, zodat je weet wat je kunt verwachten. Daarnaast gebeurd denken en doen vaak tegelijkertijd, waarbij het geleerde direct kan worden toegepast in praktijkopdrachten.

Uitgangspunten: Sales is een vak!

Sales wordt helaas nog niet altijd gezien als een echt vak. De YoungCapital Academy is een sales opleiding die daar definitief verandering in gaat brengen. Deelnemers doorlopen alle cruciale fasen en factoren waar je als sales professional mee te maken krijgen, en worden al doende een echte salestopper.

Opbouw en Aanpak van de YoungCapital Sales Academy

De opleiding heeft een looptijd van 1,5 jaar, waarbij deelnemers 1x per 6 weken een dagdeel theorie volgen. De theorie wordt gecombineerd met oefeningen waarbij deelnemers aan de slag gaan met praktijkopdrachten. Daarnaast zijn er sub-groep bijeenkomsten, waarbij deelnemers dieper ingaan op specifieke onderwerpen.

De BusinessBuilding trainer/coach staat ook tussen de theoriedagen door klaar voor de deelnemers van de sales academy. De trainers/coaches zijn bereikbaar voor vragen en bieden ondersteuning via WhatsApp, e-mail, telefoon en de BusinessBuilding App. De BusinessBuilding App stimuleert en motiveert de deelnemers en er is tevens een online leeromgeving. Een manier van werken die goed aansluit bij de jonge doelgroep.

Resultaat van de YoungCapital Sales Opleiding

De YoungCapital sales opleiding maakt zijn streven waar: het resultaat is zeer goed. Deelnemers hebben zowel theoretische als praktische kennis en kunde, die ze direct kunnen toepassen in de praktijk. De meerwaarde van de opleiding is hierdoor direct meetbaar. Na het succesvol afronden van de YoungCapital sales opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Neem contact met mij op!

Bent u benieuwd of een Interim Commercieel Directeur bij uw organisatie resultaat kan boeken?

Neem dan contact op met één van onze partners of stuur een mail