Sales Talent Academy

Iedere verkoper wil uiteindelijk maar één ding: scoren.

De Open Sales Talent Academy is gemaakt op de hedendaagse verkooptechnieken en ontwikkelingen in de markt. De trainingen zijn sterk op de praktijk gericht en worden gegeven door zeer ervaren sales managers en trainers.

De Academy begint met een Talentscan. Deze scan is gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde ‘big five persoonlijkheidstheorie’, waarbij inzicht wordt gegeven in wat jouw talenten zijn, hoe je deze het beste kunt inzetten en wat jouw valkuilen zijn. Na de Talentscan gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jouw sales competenties.

Iedere verkoper wil uiteindelijk maar één ding: scoren. Om dit te kunnen realiseren, is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Dat kan nu met de Open Sales Talent Academy van BusinessBuilding.

De onderwerpen die behandeld worden zijn:

  • Talentscan en ontwikkelplan
  • Inkoop- en verkoopproces
  • Gedragsstijlen
  • Behoefte gestuurde gespreksstructuur
  • Succesvol pitchen
  • Social selling
  • Campagne sales

Tussen de trainingen door is een persoonlijke coach beschikbaar voor al jouw vragen. Er is tevens ondersteuning via de e-learning app, die speciaal is ontwikkeld voor deze Academy.

Looptijd en investering

De doorlooptijd van de Open Sales Talent Academy is vier maanden. In deze periode krijg je acht trainingssessies en tussentijdse concrete praktijkopdrachten. Deze opdrachten leveren direct resultaat en omzet op!

De investering voor de Academy bedraagt €1950,-. Dit is inclusief materialen, een certificaat en borrel waarbij ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Dit bedrag is exclusief btw. De Academy wordt gegeven in het opleidingscentrum van BusinessBuilding in Nieuwegein.

Interesse?

Wil je meer weten of je direct inschrijven voor één van de beschikbare dagen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen spoedig contact met je opnemen.

Naast de Sales Talent Academy verzorgt BusinessBuilding ook andere praktijk gerichte academies, waaronder de Sales Management Academy. Wil je daar meer over weten, stuur dan een email naar academy@businessbuilding.nl.

Neem contact met mij op!

Bent u benieuwd of een Interim Commercieel Directeur bij uw organisatie resultaat kan boeken?

Neem dan contact op met één van onze partners of stuur een mail