Sales Academy

Voor account- managers die zich willen ontwikkelen

De BusinessBuilding Sales Academy is een praktijkgerichte sales opleiding die goed toepasbaar is op het gebied van verkoop en management. Een effectieve academy waarbij onze ervaren coaches en trainers account- en salesmanagers opleiden zodat zij zich kunnen ontwikkelen op het gebied van de nieuwste verkoop- en marketingmethodieken.

Voor accountmanagers die zich willen ontwikkelen

Verkopers trainen weinig en scoren veel! De Sales Academy is geschikt voor accountmanagers die zich willen ontwikkelen op het gebied van kennis en meer inzicht willen krijgen in de nieuwste verkoopmethodieken. Wilt u ook beter worden dan uw collega’s en uw salesmanager? Met de Sales Academy van BusinessBuilding bereikt u dit.

  Opbouw en duur van de sales opleiding

  BusinessBuilding geeft sales academies waarin accountmanagers zich kunnen ontwikkelen op het gebied van de nieuwste verkoop- en marketingmethodieken. Aan bod komt een breed scala aan onderwerpen op het commerciële vakgebied zoals:

  • Account Based Selling
  • Multichannel acquisitie
  • Behoefte gestuurd verkopen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • 5 performers in commercie
  • Data driven sales
  • Klantverwachtingen overtreffen
  • Online marketing en sales
  • Activity Based Management & dashboarding

  Sparren met gelijkgestemde accountmanagers

  U heeft over de looptijd van één jaar tien groepssessies met gelijkgestemde accountmanagers. Lekker sparren met elkaar dus in groepen die uit maximaal tien personen bestaan. We toetsen voorafgaand aan uw definitieve inschrijving samen of u in de sales academy mee kan gaan doen.

  Gespecialiseerde coaches die u uitdagen

  U krijgt verschillende trainers/coaches die gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines en dus maximaal uitdagen. Gedurende de looptijd van de sales academy ontvangt u een jaar lang online coaching en maakt u gebruik van de e-learning omgeving via de BusinessBuilding app. Tussentijds maakt u een aantal praktijkopdrachten die u bespreekt met een van de trainers/coaches.

  U krijgt tevens toegang tot de groep BusinessBuilding Academy met alle deelnemers van afgelopen jaren. Volop netwerkmogelijkheden dus.

  Neem contact met mij op!

  Bent u benieuwd of een Interim Commercieel Directeur bij uw organisatie resultaat kan boeken?

  Neem dan contact op met één van onze partners of stuur een mail

  Master your Business

  Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

  Aanmelden

  You have Successfully Subscribed!