”Grote dingen worden nooit door één persoon gedaan”

Vincent Berk, Partner BusinessBuilding

Een mooi product of een perfect proces is niet bepalend voor het commerciële succes van een bedrijf. Vooral de mensen die het uitvoeren bepalen het succes. Door de jarenlange ervaring in het doorvoeren van verandertrajecten heeft Vincent de kwaliteit om medewerkers te betrekken bij deze veranderingen. Zijn inzet op kracht, het maximaal gebruik maken van de interne kennis en competenties, en zijn actieve begeleiding van het management zorgden in alle gevallen voor een succesvolle implementatie.

Expertisegebieden

  • Verandermanagement
  • Resultaatgerichte coaching en begeleiding van workforce en commercieel management
  • Interim management
  • Opstarten en optimaliseren van de commerciële organisatie
  • Ontwikkeling van nieuw leiderschap

 

Achtergrond

Vincent is een enthousiaste, gedreven en overtuigende persoonlijkheid; een netwerker die denkt in mogelijkheden en kansen. Zijn kracht zit met name in het ontwikkelen van vaardigheden bij medewerkers, het vormen van de juiste mindset binnen een team en het optimaliseren van de commerciële resultaten. Hij is een bouwer en hij houdt van de uitdaging om iets te realiseren wat er nog niet is. Hij kijkt vooral naar de mogelijkheden, betrekt anderen hierbij en heeft de kwaliteit om anderen te laten geloven in deze mogelijkheden. Vincent heeft jarenlange managementervaring in diverse branches en typen organisaties. Hij heeft bedrijven opgezet, fusies doorgevoerd, reorganisatieplannen uitgevoerd en commerciële teamresultaten duurzaam verbeterd. Vincent heeft zijn ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening en in de automotive branche, in zowel het MKB als in een corporate omgeving. Focus, het geven van de juiste verantwoordelijkheid en aandacht voor de mensen die het doen; daarin maakt Vincent het verschil.

 

Passie

Eigenaarschap bepaalt een groot gedeelte van het succes! Initiatieven aanmoedigen, mensen de juiste verantwoordelijkheid durven geven en maximaal gebruik te maken van hun talenten. Vincent krijgt de meeste energie als hij organisaties deze transitie kan laten doorleven en zij daarmee maximaal rendement halen uit de talenten van hun medewerkers.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!