”Een optimale balans tussen mens, product en proces”

Ton van de Ven, Partner BusinessBuilding

Met een sterk communicatief vermogen in combinatie met een creatieve, doortastende aanpak bereikt Ton een grote meerwaarde voor zijn opdrachtgevers. Hij presenteert z’n beoogde koers overtuigend en boeiend voor een breed publiek. Ton schakelt moeiteloos op elke niveau binnen organisaties. Hij bouwt daarbij gestructureerd aan de noodzakelijke verbonden en samenwerkingsverbanden tussen de stakeholders. De menselijke maat staat allerhoogst in Ton z’n vaandel. De kunst om te relativeren met een gezonde dosis humor passen bij zijn aanpak om doelgericht resultaat te bereiken.

Expertisegebieden

  • Commercieel management(sales, marketing)
  • Ondernemerschap
  • Export management
  • Interim management

Achtergrond

Ton heeft een achtergrond van ondernemen en commercieel managen. In zijn geboorteplaats, het Brabantse dorp Haaren, is Ton sinds z’n jeugd gewend geraakt aan een ondernemersleven in de bakkerij en supermarkt van zijn familie.

Na zijn studie commerciële economie heeft Ton als zelfstandig ondernemer gedurende ruim 35 jaar diverse management- en directiefuncties ingevuld, vaak op internationaal niveau. Ook heeft Ton tijdelijk of voor langere tijd bedrijven gerund in opdracht van aandeelhouders.

De combinatie van bedrijfskundige vakkennis, de jarenlange ervaring als bandleider van een bigband en fractievoorzitter van een politieke partij, vormen een unieke mix voor z’n typerend coachend, soms dirigerend, leiderschap. De slimme, praktische, oplossingen die Ton samen met z’n opdrachtgevers bedenkt leiden tot sterke positieve resultaten.

Passie

Ton is ervan overtuigd dat zijn ervaring en aanpak, samen met de breed aanwezige expertise binnen het BusinessBuilding team, veel meerwaarde brengt voor opdrachtgevers.

Het doel: “Een optimale balans tussen mens, product en proces”.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

whitepaper toekomst sales en marketing in b2b

Download onze nieuwe Whitepaper

De toekomst van sales & marketing in de B2B-markt

Nu downloaden!

You have Successfully Subscribed!