”Je bepaalt zelf
hoe hoog je de lat legt.”

Theo Oudelaar, Partner BusinessBuilding

Als je wilt groeien als bedrijf, moet meestal eerst de omzet omhoog. Je weet ook dat er meer in zit, maar soms lukt het even niet of gaat het niet snel genoeg. Er zijn veel vragen en er moeten keuzes worden gemaakt: bereik ik wel de juiste doelgroep? Ben ik online goed vindbaar voor mijn klanten? Hoe zit het met mijn klanttevredenheid? Hoe krijg ik de productiviteit van mijn sales afdeling omhoog?

 De mogelijkheden in (online) marketing & sales zijn talloos, maar wat is het beste voor mijn bedrijf? Heb je de expertise niet in huis of heb je het te druk met andere zaken? Dan is een marketing & sales expert die meedenkt, advies geeft of helpt bij de realisatie van de commerciële groeiplannen een uitkomst. Benieuwd of de eigen commerciële lat hoger kan of een keer vrijblijvend sparren over de nieuwe mogelijkheden op het gebied van marketing & sales? Neem dan contact op met Theo.

Met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende commerciële functies doorziet Theo de huidige situatie snel, kent de mogelijkheden en vertaalt dit in een pragmatisch commercieel groeiplan op maat. Hij kent het hele commerciële veld van binnen en van buiten en met zijn doortastende werkwijze kan hij goed een samenhangende totaal aanpak ontwikkelen; marketing, sales en management. Waar het kan, gaat hij voor gerichte tactische interventies. Pragmatisch, altijd in overleg met de opdrachtgever en gericht op het realiseren van commerciële groei.

 

Expertisegebieden

  • Marketing, Sales en Management
  • Commerciële audits
  • Ontwikkeling commerciële groeiplannen
  • Digitale commerciële transformatie
  • Interim management
  • Proces optimalisatie

 

Achtergrond

Theo heeft meer dan 25 jaar commerciële ervaring in de grootzakelijke markt, het MKB en bij start-ups. Hij heeft leiding gegeven aan marketing en sales teams in de zakelijke en financiële dienstverlening, consultancy, media en e-commerce in zowel BtB als BtC. Met zijn uitgebreide kennis over zowel online als traditionele marketing en sales heeft hij meerdere bedrijven op succesvolle wijze commercieel getransformeerd. Theo is ondernemend, pragmatisch, doelgericht en een motivator.

Passie

Bedrijven, afdelingen en mensen in beweging zetten om hun eigen ambities waar te maken is de drijfveer van Theo. Samen slimme, effectieve verbeterprogramma’s realiseren en daarmee de tevredenheid van klanten en medewerkers verhogen. Dan is een duurzaam beter commercieel resultaat het logische gevolg.

Neem contact op:

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

Klantcases van BusinessBuilding: