”Anders denken, anders doen, ander resultaat…!”

​Rutger Hoogbergen, Partner BusinessBuilding

Meegaan met de tijd, inspelen op de veranderende omstandigheden, change before you have to’, zei ooit een bekende CEO. Veranderen is van alle tijden en op dit moment actueler dan ooit. Het kan, mits goed begeleid, voor groot succes zorgen. Immers zijn zij die overleven, degene die zich het best op veranderingen aanpassen.

Om te veranderen hebben organisaties en medewerkers een overweldigende hoeveelheid informatie tot hun beschikking en worden, als je niet oppast, voortdurend geleefd door wat kan en moet. Keuzes maken en focus aanbrengen, schept orde en rust, iets dat zowel de menselijke- als de zakelijke kant ten goede komt.
Het is noodzakelijk dat organisaties duidelijk uitdragen waar ze naar toe willen, wat de stip op de horizon is; de strategische richting en welke bijdrage van de medewerkers daarvoor gevraagd wordt. Het aanbrengen van focus, verbinden van mensen en commitment naar een gezamenlijk doel, zijn daarvoor belangrijke ingrediënten.

 

Expertisegebieden:

  • Focus op de juiste kansen;
  • Getting things done, pragmatisch en doorpakken;
  • Optimaliseren van commerciële processen;
  • Verhogen klantwaarde;
  • Korte termijn verandering met blijvend succes.

 

Achtergrond

Rutger is een inspirerende en authentieke professional met meer dan 25 jaar ervaring in diverse commerciële management rollen. Deze ervaring deed hij op bij een aantal grote internationale corporates in de financiële dienstverlening maar ook bij MKB bedrijven in onder andere de automotive en healthcare sector, waar zijn professionele achtergrond goed van pas kwam. Naast een gepassioneerde manager die mensen verbindt, succesvolle teams bouwt en inspireert, houdt hij van verandering en brengt hij focus aan voor blijvende groeiende resultaten. “Anders denken, anders doen, ander resultaat” noemt hij dat.

Rutger heeft een informele manier van leidinggeven, weet mensen te binden en mee te nemen door met de ‘voeten in de klei’ en met humor en relativeringsvermogen, hard werken leuk te maken.

 

Passie

Rutger ziet uitdagingen als kansen naar succes en groei en bijt zich hier dan ook graag in vast. Hij laat pas los als het doel behaald is. Met passie en humor weet hij mensen met zich mee te krijgen en steekt graag z’n ‘handen uit de mouwen’ om gezamenlijk resultaat te bereiken.

 

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

whitepaper toekomst sales en marketing in b2b

Download onze nieuwe Whitepaper

De toekomst van sales & marketing in de B2B-markt

Nu downloaden!

You have Successfully Subscribed!